طرز تهیه شیرینی رنگین کمان
شیرینی رنگین کمان شیرینی بسیار ترد و خوشمزه هست و پیشنهاد می کنیم برای شب یلدا این شیرینی خوشمزه بادامی را درست کنید . این شیرینی علاوه بر شیک و مجلسی بودن خیلی راحت و آسان نیز درست می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رنگین کمان
۲۳۰ گرم پودر بادام
یک پیمانه کره
یک پیمانه شکر سفید
۴ عدد تخم مرغ
دو پیمانه آرد
شش قطره رنگ خوراکی قرمز
شش قطره رنگ خوراکی سبز
یک چهارم پیمانه مربای تمشک
یک چهارم پیمانه مربای زرد آلو
یک پیمانه شکلات ذوب شده

شیرینی رنگین کمان
طرز تهیه شیرینی رنگین کمان :
برای درست کردن شیرینی رنگین کمان ابتدا فر را روشن و روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بعد روی سه سینی فر کاغذ شیرینی بکشید.
بعد در یک کاسه بزرگ خمیر بادام را با کره، شکر و زرده تخم مرغ را به کمک چنگال یا مخلوط کن بزنید تا پف دار و نرم گردد و. سپس آرد را به تدریج به آن اضافه نموده و آن قدر به هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید.بعد در یک ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن برقی به هم بزنید تا کاملاً پف دار شود و از ظرف نریزد. سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. بعد یک قسمت از خمیر را با رنگ قرمز، قسمتی دیگر را با رنگ سبز کنید و قسمت آخر را دست نخورده بگذارید. هر کدام را روی یک سینی فر جداگانه پهن کنید.
بعد سینی ها را برای حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار بدهید تا کمی طلایی رنگ گردند . سپس به آرامی و دقت از کاغذ شیرینی جدا نموده و بگذارید به طور کامل خنک گردند.
سپس لایه سبز رنگ را روی یک لایه نایلون قرار بدهید. لایه نایلون را به قدری بزرگ انتخاب کنید که بتواند روی هر سه لایه را فرا بگیرد. روی لایه سبز را به مربای تمشک آغشته کنید سپس لایه بدون رنگ را قرار بدهید. روی آن مربای زرد آلو بزنید و در آخر لایه قرمز رنگ را قرار بدهید. بعد نایلون را روی هر سه لایه بکشید و در بالا جمع کنید. یک ظرف نسبتاً سنگین را روی شیرینی قرار داده و آن را برای حداقل ۸ ساعت درون یخچال بگذارید.
سپس شیرینی را از یخچال خارج نموده، لایه نایلون را جدا کرده و شکلات ذوب شده را روی شیرینی بریزید و برای یک ساعت دیگر درون یخچال قرار بدهید تا شکلات سفت گردد. سپس به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید.بهن این ترتیب شیرینی رنگین کمان آماده سرو شدن است.
نکته:
آماده کردن این شیرینی هیجان انگیز ۴۵ دقیقه، پخت آن ۱۰ دقیقه و در کل با احتساب زمان استراحت ۱۰ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان می برد.
با این مواد حدود ۹۶ عدد شیرینی بدست می آید.
امیدوارم شیرینی رنگین کمان را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.