طرز تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی
اسنک مرغ و سیب زمینی اسنکی بسیار لذیذ و خوشمزه هست و برای مهمانی های تولد و دورهمی ها خانوادگی غذایی مناسب می باشد. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته اسنک و تست، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این اسنک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای اسنک مرغ و سیب زمینی :
- سینه ی مرغ : نصف یک عدد
- سیب زمینی پخته : 2 عدد
- جعفری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان : 1 قاشق غذاخوری( اختیاری)
- نمک و ادویه : به میزان دلخواه
- تخم مرغ : 1 عدد
- پودر سوخاری : کمی

اسنک مرغ و سیب زمینی
طرز تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی :
برای درست کردن اسنک مرغ و سیب زمینی ابتدا سینه ی مرغ را داخل غذاساز له می کنیم، بعد سیب زمینی ها و جعفری را افزوده با ادویه و نمک مجددا مخلوط می نماییم،بعد پنیر پارمزان ا هم به مواد اضافه می کنیم، پنیر بیشتر برای طعم آن است اگر نباشد هم مشکلی پیش نمیاید.
در صورت تمایل رنده ی پوست لیمو ترش هم می توانید به آن اضافه کنید من نداشتم نریختم.
خوب حالا کف دست تان را کمی چرب کنید بعد مواد را داخل ظرف جمع نمایید، روی سطح کار را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را به شکل استوانه در بیاورید و با کمک چاقو به قطعات مساوی تقسیم کنید. حالا هر قسمت را جداگانه رول نمایید .
هر رول را ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده شده و یک قاشق روغن بغلطانید و سپس در پودر سوخاری آغشته کنید.
حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را بچينيد، به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر 180 درجه بگذارید.
اگر خواستید رویشان طلایی شود کمی روغن روی رول ها بمالید بعد چند دقیقه گریل را روشن کنید این طوری خوش رنگ و طلایی می شوند.
امیدوارم اسنک مرغ و سیب زمینی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.