طرز تهیه باقلوای قزوین ویژه عید نوروز
باقلوای قزوین از جمله شیرینی های مشهور قزوین است که از طرفداران خاصی برخوردار می باشد . این شیرینی را براحتی برای عید نوروز می توانید درست کنید و برای پذیرایی مهمانانتان استفاده کنید.
برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید. امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر باقلوای قزوین :
- گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
- آب گرم : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن جامد آب شده : ۱ قاشق سوپ خوری
- آرد الک شده : ۱ پیمانه
مواد لازم داخل باقلوای قزوین :
- پودر بادام : ۵ پیمانه
- پودر پسته : ۳ پیمانه
- پودر قند : ۵ پیمانه
- زعفران حل شده : ۳ قاشق غذاخوری
- پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری

باقلوای قزوین
طرز تهیه باقلوای قزوین :
برای درست کردن باقلوای قزوین ابتدا آب و روغن و گلاب را مخلوط نموده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف گردد . بعد در کیسه فریزری قرار داده و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم . پس از دو ساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز نموده و روی تابه پهن می نماییم .
کمی از پودر قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط می نماییم و روی خمیر پهن و صاف نموده و با دست کمی فشار می دهیم. بعد پودر قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط نموده و نصف آن را روی لایه ی قبلی می ریزیم و باز هم فشار می دهیم تا بصورت یکنواخت پهن و صاف شود . بعد پسته و پس از آن مابقی پودر قند و بادام را می ریزیم و کاملا فشار می دهیم(دقت نمایید لایه ها کاملا باید فشرده گردند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز می نماییم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را می بریم .
در این مرحله باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق کمی روغن ذوب کرده روی همه سطح باقلوا می ریزیم . حالا باقلواها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم نموده ایم قرار میدهیم . در این فاصله شربت باقلوا (شکر . آب .گلاب) را آماده می نماییم.بعد از خارج نمودن ظرف از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی سرد گردند . بعد با قاشق از شربت روی هر باقلوا میریزیم و در ظرف را می گذاریم تا خشک نگردد. به این ترتیب باقلوای قزوین آماده سر و می شود.
امیدوارم باقلوای قزوین را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید. لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید. از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.