طرز تهیه تاتلی نارنگی
تاتلی نارنگی یکی از انواع دسر خوشمزه ترکیه ای می باشد که می توانید در مهمانی های و مجالس تان سرو کنید .نه تنها طرز تهیه بسیار آسانی دارد بلکه طعم آن نیز بینظیر است. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این دسر می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای كيك خيس تاتلی نارنگی :
- ٤عدد تخم مرغ
- دو و نيم ليوان آرد
- يك و نيم ليوان شير
- يك و نيم ليوان شكر
- يك ليوان روغن مايع
- دو قاشق غذاخوری پودر كاكائو
- بیكينگ پودر دو قاشق غذاخوری
- وانيل يك قاشق چایخوری و نمك نوك قاشق چایخوری
- نصف ليوان آب نارنگي
مواد لازم برای محلبی :
- ٤ليوان شير
- ٤ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- يك قاشق غذاخوری آرد
- ٨ قاشق غذاخوری شكر
مواد لازم برای لایه دوم تاتلی نارنگی :
- ٤ليوان آب نارنگي
- ٤ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ٨ قاشق غذاخوری شکر

تاتلی نارنگی
طرز تهیه تاتلی نارنگی :
ابتدا سس كيك را تهیه مي كنيم . شكر و شير و روغن و پودر كاكائو را مخلوط نموده و يك ليوان از سس برداشته كنار مي گذاريم .به بقیه سس يكي يكي تخم مرغ ها را اضافه نموده همراه وانيل و با همزن مي زنيم .سپس آرد الك شده با بیكينگ پودر و نمك را كم كم اضافه نموده و مخلوط مي نماییم . بعد كف قالب را با آرد و پودر كاكائو با الك پوشش مي دهيم و خمير را می ریزیم.
سپس در فر قرار ميدهيم.به مدت ٤٥ الي ٥٠ دقيقه،با حرارت ١٧٠ می گذاریم در فر از پیش گرم شده تا خوب بپزد. وقتي كيك پخت همان طور كه گرم است روي كيك با چنگال سوراخ ايجاد مي نماییم و نصف ليوان آب نارنگي را روي كيك ميدهيم .بعد هم سسي كه برداشته بوديم را نیز روي كيك مي ریزیم. بعد آن را كنار مي گذاريم تا مواد جذب كيك بشود .اصلا نگران نباشيد كيك خمير نميشود .اين كيك بايد مرطوب بشود.
حالا برای درست کردن محلبي روي كيك،٤ليوان شير را با ٤ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و يك قاشق غذاخوری آرد و ٨ قاشق غذاخوری شكر مخلوط نموده روب اجاق قرار می دهیم تا غلیظ شود. وقتي مواد قوام آمد،يك عدد بستني وانيلي( مي توانيد به جاي بستني خامه صبحانه بزنيد)و كمي رنده پوست پرتقال و كمي وانيل اضافه کرده،از روي اجاق می داریم . همانطور كه گرم است روي كيك پهن مي نماییم.
در این مرحله لایه دوم (لایه روی محلبی )را درست می كنيم، ٤ليوان آب نارنگي را با ٤ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ٨ قاشق غذاخوری شکر مخلوط نموده و رو ی اجاق بگذاريد تا قوام بياید .در آخر كمي وانيل و يك قاشق غذاخوری كره يا بستني يا خامه بزنيد و از روی اجاق برداريد .بعد همانطور كه گرم است روي لايه محلبي پهن نمایید،سپس تاتلی را در يخچال يا جاي سرد كه خنك بشود قرار دهید .بعد از دو سه ساعت اين تاتلي نارنگي خوشمزه آماده سرو می شود.
امیدوارم تاتلی نارنگی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.