طرز تهیه تارتلت بادام عسلی
تارتلت بادام عسلی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع پای و تارت ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این تارت می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد کراست:
- روغن صاف قنادی یا کره گیاهی (مارگارین) : ۱/۲ پیمانه
- پودر شکر ریز : ۱/۳ پیمانه
- وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ : ۱ عدد
- آرد قنادی : ۱ الی ۲ پیمانه
مواد رویه: - کره گیاهی یا حیوانی : ۵۰ گرم
- عسل : ۱/۳ پیمانه
- شکر : ۱/۴پیمانه
- زعفران دم شده : ۱ قاشق سوپخوری
- بادام پرک یا فندق خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه
- خامه صبحانه : ۲ قاشق غذاخوری
- پودر یا خلال پسته : مقداری برای تزئین

تارتلت بادام عسلی
طرز تهیه تارتلت بادام عسلی :
برای درست کردن تارتلت بادام عسلی در ظرفی شکر و روغن را ریخته و باهمزن برقی میزنیم تا لطیف گردد. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد آرد را کم کم اضافه نموده تا مواد خمیری شکل شود ولی ورز نمیدهیم که روغن نیاندازد. خمیر را در کیسه فریزر یکساعت در یخچال استراحت میدهیم.
برای مواد رویه نیز کره و شکر و عسل را در ظرفی روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره ذوب شود بادام یا فندق و زعفران را اضافه نموده و از روی حرارت برمی داریم کمی که از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و کامل مخلوط می کنیم.
خمیر را کف قالب تارت یا تارتلت ها که چرب و آردپاشی شده پهن نموده و با چنگال سوراخ می کنیم و در فر داغ ۱۷۵ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می پزیم و از فر خارج نموده کمی که از حرارت افتاد از مواد رویه داخلش پر کرده و مجددا در فر می پزیم تا کناره های خمیر کمی طلایی گردد.
وقتی کامل سرد شد آهسته از قالب خارج نموده و با پسته تزئین می کنیم.
امیدوارم تارتلت بادام عسلی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview