طرز تهیه توپک هویج ویژه عید
توپک هویج شیرینی بسیار خوشمزه ای هست و طرز تهیه آسانی دارد . این شیرینی برای عید مناسب است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای توپک هویج
- هویج :5 تا متوسط
- بیسکویت پتی بور:1 و نیم بسته
- شکر:کمتر از یک پیمانه
- شیر :نصف پیمانه
- گردوی خرد شده :نصف پیمانه
- پودر هل و زنجبیل :کمی (اختیاری)
- پودر نارگیل :برای تزئیین

توپک هویج
طرز تهیه توپک هویج :
برای درست کردن توپک هویج ابتدا شیر و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، سپس هویج را رنده نموده و درونقابلمه بریزید.
بعد شعله را زیاد نمایید تا شیر شروع به جوشیدن کند، سپس با حرارت متوسط بگذارید آب مواد بخار شده و شیر جذب هویج گردد.در این مرحله پودر زنجبیل و هل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد سرد گردد.
در این فاصله گردو را خرد نموده و بیسکویت را داخل مخلوط کن بریزید تا پودر گردد.
سپس گردو و مخلوط هویج را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب گردند.
بعد مواد را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درست نموده و در پودر نارگیل بغلطانید، سپس آن ها را در دیس پذیرایی قرار دهید و به یخچال منتقل نمایید تا خودش را بگیرد.
امیدوارم توپک هویج را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.