طرز تهیه دسر کاراملی
دسر کاراملی از دسرهای بسیار پر طرفدار است که علاوه بر خوشمزه بودن طرز تهیه آسانی نیز دارد.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این دسر می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم :
شیر 1 لیتر
خامه صبحانه 200 گرم
پودر کارامل 1 بسته
موز 1 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور 1 بسته

دسر کاراملی
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر ابتدا بیسکویت ها را به تکه های کوچکتری تقسیم کنید و در یک قابلمه روی شعله متوسط قرار دهید. شیر و خامه را داخل آن ریخته کمی که شیر گرم شد پودر کرم کارامل را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا بیسکویت ها کمی له شوند وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد گاز را خاموش کنید.
مواد خنک شده را در مخلوط کن بریزید، شکر و گلاب و موزهای حلقه ای شده را نیز به آن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا یکدست شوند.
بعد مواد را داخل ظرف های سرو مورد نظرتان ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب بگیرند.
میتوانید برای سرو روی آن ها را با پودر کاکائو و موز و گردو تزیین کنید.
امیدوارم دسر کاراملی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.