طرز تهیه دیگچه مشهدی ویژه ماه رمضان
دیگچه مشهدی دسر خوشمزه ای هست . این دسر بسیار مقوی دسری مناسبتی محسوب می شود و برای ماه رمضان خیلی مناسب است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این دسر می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم دیگچه مشهدی :
شیر ۱لیتر
برنج ایرانی ۱پیمانه
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ الی ۱/۵ پیمانه
خامه صبحانه نصف بسته (در صورت تمایل)
آب ۲پیمانه
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
پودر و یا عرق هل کمی
گلاب یک چهارم پیمانه

دیگچه مشهدی
طرز تهیه دیگچه مشهدی :
برای درست کردن دیگچه مشهدی اول برنج را شسته و همراه با دو پیمانه آب می گذاریم تا بجوشد و کاملا نرم گردد پس از اینکه آب کم شد زعفران و شیر را اضافه می نماییم ، بعد هم می زنیم تا شیر به جوش بیاید و سر نرود، بعد از حدود یک ساعت که با شعله ملایم کامل برنج نرم گشت و غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت با شعله خیلی کم می گذاریم جا بیفتد در نهایت کره و نصف بسته خامه را اضافه کرده هم می زنیم و مجددا نیم ساعت می پزد درپایان که به غلظت مورد نظر رسید هل و گلاب را اضافه نموده و مجددا کمی زمان می دهیم تا جا بیفتد و درب ظرف را می گذاریم، در نهایت در ظرف پیرکس می ریزیم و می گذاریم کاملا در دمای اتاق خنک گردد و بعد برای حدود ۳_۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر سرو می نماییم .
امیدوارم دیگچه مشهدی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.