طرز تهیه راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی
راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است .راویولی نوعی پاستای بالشتی شکل کوچک و مغز پُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می دهد.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته ماکارونی – پاستا – لازانیا ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر راویولی :
۲ پیمانه آرد همه کاره و مقداری برای میز کار
نمک و فلفل سیاه
۳ عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه ۳ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری خامه غلیظ
۱ پیمانه پنیر ریکوتا
¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
روغن زیتون
مواد لازم برای سس راویولی :
¼ پیمانه روغن زیتون
۱ عدد پیاز کوچک نگینی شده
۴ حبه سیر ریز شده
۱۰ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده، یا یک کنسرو گوجه فرنگی بدون پوست
½ قاشق چای خوری شکر
کمی فلفل قرمز خرد شده
¼ پیمانه ریحان خرد شده

راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
درست کردن راویولی پنیری بسیار راحت است. راویولی یکی از انواع پاستا است، شکلی بالشت مانند و ابعاد و اشکال متفاوتی دارد. داخل راویولی را می توانید از پنیر، سبزیجات، گوشت، مرغ یا حتی ماهی و غذاهای دریایی پرکنید. خمیر این پاستا را شما می توانید خودتان در خانه به راحتی درست کنید یا اینکه خمیر آماده ی آن را از فروشگاه ها بگیرید .
برای درست کردن خمیر این پاستا ابتدا آرد را به صورت یک کپه روی میز کار (سطح صاف) ریخته و یک قاشق چای خوری نمک روی آن بپاشید. با دست وسط این کپه را سوراخ کنید و یک دایره بوجود آورید. ۲ عدد تخم مرغ وسط گودال بشکنید. ۲ تا زرده تخم مرغ و خامه را هم روی دیواره های آردی بریزید. با دست تخم مرغ و آرد و خامه را با هم قاطی کنید و کم کم آرد بیشتری را وارد کنید. همچنان با دست ورز دهید. به مدت ۸ دقیقه خمیر راویولی را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و الاستیک شود.اگر خمیر خیلی چسبناک است و به دستتان می چسبد، روی آن آرد بپاشید تا قابل ورز دادن شود.خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را در کیسه پلاستیکی بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
پنیر ریکوتا، پارمزان، بقیه زرده های تخم مرغ و ½ قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل سیاه تازه خرد شده را در کاسه ای با هم قاطی کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
یک قابلمه بزرگ آب نمک زده را جوش آورید. تخم مرغ باقی مانده را با یک قاشق غذاخوری آب در یک کاسه ی کوچک خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.یک صفحه ی پخت(سینی فر) را کمی روغنی کنید و کنار بگذارید.یکی از تکه های خمیر راویولی پنیری را روی صفحه کاری که خوب آرد پاشی شده پهن کنید تا یک مستطیل حدود ۱۰ در ۴۰ سانتی متری بوجود آید.توجه کنید خمیر را خوب پهن ونازک کنید.حال خمیر را از وسط و از طول نصف کنید تا دو نوار ۴۰ در ۵ سانتی متری بوجود آید.سطح یکی از این نوار های خمیری را با زرده تخم مرغی که مخلوط کرده بودید آغشته کنید. روی این نوار،به اندازه های مساوی و با فواصل مساوی از هم(به طوری که هر کدام در وسط نوار نسبت به طرفین و در وسط یک مربع فرضی ۵ در ۵ قرار بگیرد) ۸ گلوله ی پنیری که حاضر کرده بودید بگذارید. نوار خمیری دوم را روی این یکی بگذارید به طوری که لبه ها روی هم قرار بگیرد.بین گلوله های پنیری و لبه ها را به سمت پایین فشار دهید تا ۸ عدد بالشت داشته باشید.حباب های هوا را با دقت خارج کنید و سعی کنید لبه ها را به هم بچسبانید.
اگر خمیر ها اضافه دارند آن ها را جدا کنید. بین بالشتک ها را ببرید و ۸ راویولی پنیری را از هم جدا کنید. راویولی ها را به سینی روغن زده منتقل کنید و این کار را برای ۲ تکه خمیر باقی مانده انجام دهید. به این روش شما ۲۴ عدد راویولی ۵ در ۵ سانتی متری خواهید داشت.
راویولی پنیری را به قابلمه آب جوش بیاندازید و صبر کنید تا روی سطح آب بیایند. یکی از آن ها را تست کنید که خمیر کاملا پخته شده باشد.راویولی ها را به سس گوجه اضافه کنید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی:
در یک تابه متوسط کمی روغن را داغ کنید. پیاز را افزوده برای حدود ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر را بیافزایید. برای حدود ۴ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.گوجه فرنگی را اضافه کنید. شکر، فلفل قرمز و کمی نمک و فلفل را افزوده و شعله را زیاد کنید تا سس به جوش آید، سپس زیر آن را کم کنید تا پخته شود.بگذارید سس راویولی پنیری شما برای ۳۰ دقیقه با در بسته پخته شود.
برای سرو کردن روی آن پنیر پارمزان و ریحان تازه بریزید و تا داغ است سرو کنید.
نکته :
اگر از راویولی آماده یا خمیر آماده استفاده می کنید، با توضیحات شرکت سازنده که پشت بسته نوشته شده یا درون آن قرار داده شده ، درست کنید.
امیدوارم راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.