طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ
رولت اسفناج و تخم مرغ غذای بسیار مقوی و خوشمزه هست که هم بعنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سرو می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته رولت غذایی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این رولت می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 5 نفر:
تخم مرغ 5عدد
آرد 5قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا نصف پیمانه
اسفناج (از 200گرم تا نیم كیلو) به میزان لازم

رولت اسفناج و تخم مرغ
طرز تهیه :
برای درست کردن این رولت ابتدا اسفناج ها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آنكه آبش كاملاخشک شد كمی كره یا روغن اضافه كرده و سرخ كنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را افزوده و خوب قاطی نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و مایه تخم مرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه بگذارید تا تخم مرغ ها ببندد.
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر بیرون آورید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل ظرف سرو کنید.
نکته:
در صورت دلخواه مقداری زعفران آبكرده به تخم مرغ بیافزایید تا خوشرنگ تر شود.
این رولت را میتوانید با قارچ هم درست كنید.
مقدار اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر كنید.
امیدوارم رولت اسفناج و تخم مرغ را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.