طرز تهیه رولت انار ویژه شب یلدا
اگر می خواهید شب یلدای شما خاص و استثنائی باشد رولت انار یا رولت ژله انار را به شما پیشنهاد می نماییم. این رولت خوشمزه و هیجان انگیز از سه بخش تشکیل شده است . بخش اول کیک اسفنجی ، بخش دوم خامه قنادی و بخش سوم که رولت انار را منحصر به فرد میکند ژله انار می باشد. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع رولت ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این رولت می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای رولت انار :
- آب انار طبیعی 1 و 3/4 پیمانه
- آب جوش 1/4 پیمانه
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- گلاب 1-2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 100 گرم
- کره ذوب شده 40 گرم
- آب جوش 2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- آرد سفید 1/2 پیمانه
- بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
- خامه قنادی 300 گرم
- پودر قند و انار دان شده برای تزیین

رولت انار
طرز تهیه رولت انار ویژه شب یلدا :
برای درست کردن رولت انار ابتدا باید ژلاتین را در کمی از آب انار خیس نمایید تا به اصطلاح شکفته شود که این کار سبب می شود نتیجه کار یکنواخت تر و بهتر گردد. بعد 1/4 پیمانه آب انار خنک را در کاسه ای بریزید.سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و هم بزنید تا غلیظ و یکنواخت گردد.بعد 1/4 پیمانه آب جوش به آن اضافه نمایید. هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل گردد. وقتی محلول یکنواخت شد باقی آب انار را همراه با گلاب اضافه کرده و هم بزنید.
حالا کف قالب دلخواه (مثلاً قالب لوف) را چرب نمایید یا کاغذ روغنی بکشید تا جدا نمودن ژله از آن آسان گردد. مایع را درون آن ریخته و حداقل 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد (ارتفاع ژله در ظرف باید حدود 2 سانت باشد).
بعد از این مدت ژله را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های هم اندازه ببرید. ژله های مکعبی را تا زمان مصرف در یخچال نگهداری نمایید.حالا باید کیک اسفنجی را درست کنید. برای پخت کیک باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید. کف سینی فر گود (25 در 30 سانت) را کاغذ روغنی بکشید (به شکلی که دیواره ها هم پوشانده شوند).
سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا نمایید . زرده ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن گردد (حدود 5 دقیقه). دو قاشق آب جوش را روی کره بریزید و هم بزنید تا کره ذوب گردد. بعد آن را همراه با وانیل به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را روی مواد مایع الک کرده و هم بزنید تا مایه تقریباً یکدست گردد. در کاسه دیگری سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنید تا کف نماید و به صورت نوک تیز از سری همزن آویزان گردد. بعد آن را در 2-3 مرحله به مابقی مواد اضافه کنید.
مایه کیک را داخل سینی بریزید و 10-15 دقیقه در فر بپزید. کیک موقعی آماده است که با فشار دادن آن با انگشت مثل فنر برگردد. بعد یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی میز آشپزخانه یا اپن پهن نمایید. پودر قند را روی آن بپاشید و کیک اسفنجی را روی این کاغذ برگردانید. دور تا دور کیک را با چاقو ببرید تا مستطیل صافی از کیک بدست آید. اکنون با کمک کاغذ روغنی کیک را رول کرده و بگذارید 2 دقیقه به همین حال بماند. سپس دوباره کیک را باز کنید .
برای درست کردن خامه وسط رولت انار، خامه قنادی را چند دقیقه بیرون از فریزر بگذارید تا فقط کمی یخ آن باز گردد. بعد آن را 5-6 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا فرم بگیرد (بهتر است در کاسه استیل سرد این کار را انجام دهید و دسته های همزن را نیز از قبل در فریزر قرار دهید تا سرد باشند).
وقتی کیک اسفنجی خنک شد آن را پهن نمایید. خامه را روی آن بریزید و با قاشق یا لیسک طوری روی آن بمالید که حدود 1 سانت حاشیه کیک خالی بماند و سطح خامه نسبتاً صاف گردد.
بعد نیمی از مکعب های ژله ای را در نزدیکی لبه کیک به صورت خطی روی خامه قرار دهید . حال کیک را دور آن رول نمایید تا ژله در مرکز رولت قرار بگیرد. بعد رولت آماده شده را چند ساعت در یخچال قرار دهید . پیش از سرو روی رولت کمی پودر قند الک نموده و روی آن را با دانه های انار و ژله های مکعبی باقیمانده تزیین نمایید.
امیدوارم رولت انار را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.