طرز تهیه ساندويچ گوشت و قارچ تنوری
ساندويچ گوشت و قارچ تنوری یسیار لذید است و براحتی درست می شود.این ساندویچ را اگر یکبار بخورید مشتری دائمیش می شوید. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع ساندويچ ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این ساندويچ می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم ساندويچ گوشت و قارچ تنوری پرای پنج نفر:
- گوشت چرخ كرده 200 گرم
- قارچ اسلايس شده 150 گرم
- فلفل دلمه اي نگینی 2 قاشق غذاخوری
- پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- پنير رنده شده پيتزا 1 پيمانه
- نان باگت سايز كوچك 10 الي 12 عدد
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه و آويشن ، به ميزان لازم

ساندويچ گوشت و قارچ تنوری
طرز تهیه ساندويچ گوشت و قارچ تنوری :
یرای درست کردن ساندويچ گوشت و قارچ تنوری ابتدا گوشت چرخ كرده را با پياز داغ تفت داده و نمک و فلفل را می زنیم ، سپس فلفل دلمه اي را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت مي دهيم تا كمي نرم گردد ، در اين زمان رب را به گوشت اضافه مي نماییم ، و 1 پیمانه آب ، داخل گوشت می ریزیم و 30 دقیقه زمان می دهیم تا ، گوشت کاملا بپزد و آبش کاملا کشیده شود .
قارچ را اسلايس نموده و جداگانه تفت مي دهيم ، توجه كنيد كه قارچ را با يك قاشق آبليمو و با حرارت بالا تفت دهيد تا رنگ آن تيره نگردد ، و بعد آب قارچ را کاملا می گیریم و به مایه گوشتی اضافه می نماییم و در این زمان آویشن را اضافه مي كنيم .
حالا نان باگت ها را از درازا برش داده و تكه جدا شده را برمي داريم و كمي از خمير نان را خالي مي كنيم ، درون نان را با قاشق از مايه گوشتي پر ميكنيم و بعد هم پنير رنده موزرلا يا هر پنير ديگر كه دوست دارید را ریخته روي نان را مي پوشانيم و کمی آب روی پنیرها می پاشیم تا موقع خوردن پنیر کش بیاید و در طبقه پايين فر با شعله بالا با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 10 دقيقه زمان مي دهيم ، تا پنيرها سرخ و تنوري گردد . و بعد كمي جعفري خرد شده روي ساندويچ می پاشیم .
نکته :
اگر خواستيد كه نان شما نرمتر گردد ، پس از اينكه شعله فر را خاموش نموديد ، ساندویچ ها را به مدت 10 دقيقه در فر خاموش با درب بسته نگهداريد ، اينكار موجب مي شود كه نان ساندويچ شما نرم شود.
دقت كنيد كه حتما مايه گوشتي بايد خشك باشد ، بدليل اينكه اگر آبدار باشد ، نان باگت از هم باز گشته و يا خمير خواهد شد .
شما مي توانيد به جاي مايه گوشتی از ژامبون و يا سوسيس هم استفاده کنید.
برای این ساندویچ نان باگت نرم تهیه کنید ، به خاطر اینکه برای تهیه این غذا ، نان باگت باید دوباره حرارت ببیند و در نتیجه خشک می گردد .
امیدوارم ساندويچ گوشت و قارچ تنوری را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.