طرز تهیه سوفله هویج
سوفله یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسوی است و بسیار متنوع است. سوفله هویج یکی از آنهاست که با رنگ نارنجی و طعم لذیذی که دارد انتخابی عالی برای یک دسر یا میان وعده رویایی است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته سوفله و کنسومه ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این سوفله می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره مارگارین 1/2 فنجان
هویج خرد شده نیم کیلو
شکر 3/4 فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

سوفله هویج
طرز تهیه:
برای درست کردن سوفله هویج ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد بگذارید. دو قالب سوفله را با کره کمی چرب کنید. هویج ها را پوست بگیرید و ریز کنید یک قابلمه بزرگ را پر از آب و نمک کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویج های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس هویج ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملا نرم و پوره شود. کره، اسانس وانیل و تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با هم قاطی کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را افزوده و هم بزنید. پوره هویج را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست بدست آید.مایه سوفله را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده بگذارید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد یعنی آماده است. این سوفله خوشمزه را بعنوان دسر یا میان وعده سرو کنید.
امیدوارم سوفله هویج را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.