طرز تهیه شکلات بونتی ویژه عید نوروز
شکلات بونتی از خوشمزه ترین شکلات هاست و برای کسانی که طعم نارگیلی را دوست دارند عالی می باشد. نارگیل داخل آن نرم و خوشمزه است و به همین خاطر آن را به یکی از شکلاتهای پرطرفدار جهان تبدیل نموده است. درست کردن این شکلات در خانه بسیار راحت است و برای عید نوروز خیلی مناسب می باشد.
برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته شکلات ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید. امروز به آموزش این می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 7 عدد شکلات بونتی :
- 150 گرم شیر عسلی
- 200 گرم پودر نارگیل
- 150 گرم شکلات

شکلات بونتی
طرز تهیه شکلات بونتی :
برای درست کردن شکلات بونتی ابتدا کاسهای بزرگ بردارید و پودر نارگیل را در آن بریزید . بعد شیرعسل را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. بهتر است آن را با دست قاطی کنید.
این مخلوط پس از هم زدن به شکل خمیر در میآید بعد خمیر را به گلولههای کوچک تبدیل نمایید، سپس با استفاده از دست آنها را به شکل استوانه در آورید و داخل سینی قرار دهید و با فشار دست آن را به شکل مستطیلی تبدیل نمایید. اگر کار کردن با این خمیر برایتان سخت است میتوانید حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید و بعد با آن کار کنید.
حالا کمی شکلات را در کاسه بریزید و آن را به روش بنماری ذوب کنید، شکلات که ذوب شد باقی آنها را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ذوب شوند.حالا تکههای نارگیلی که درست کرده بودید را در شکلات ذوب شده فرو برده و مطمئن شوید شکلات کاملا آن را بپوشاند.
به این ترتیب شکلات بونتی شما تقریبا آمده است، آن را حدود 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا کامل خودش را بگیرد و بعد سرو کنید.
امیدوارم شکلات بونتی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید. لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.