طرز تهیه شکلات نارگیلی یا بونتی
شکلات نارگیلی یا بونتی یکی از شکلات های پرطرفدار در جهان است .بونتی به علت داشتن نارگیل و شیر عسلی در مواد اولیه اش ، یک شکلات بسیار مغذی بوده برای عید نیز خیلی مناسب است . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته شکلات ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شکلات می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شکلات نارگیلی یا بونتی :
- پودر نارگیل(تازه و چرب)= ۱ و ۳/۴ پیمانه
- شیر عسلی= نصف قوطی ( میزان شیرعسلی مشخص نیست و حدودی است)
- شکلات تخته ای( شیری یا تلخ یا سفید)= ۱۵۰- ۲۰۰ گرم
- روغن مایع= ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل= ۱/۴ قاشق چایخوری

شکلات نارگیلی یا بونتی
طرز تهیه شکلات نارگیلی یا بونتی
برای درست کردن شکلات نارگیلی یا بونتی ابتدا پودر نارگیل را داخل ظرف مناسبی بریزید و وانیل را به آن اضافه و مخلوط کنید بعد شیر عسلی را به تدریج و کم کم به پودر نارگیل اضافه نمایید. مقدار مصرف شیرعسلی کاملا مشخص نیست و باید تا جایی اضافه بشود که پودر نارگیل به حالت خمیری و لطیف دربیاید ( برای سهولت کار از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و پودر نارگیل و شیر عسلی را به خوبی با هم مخلوط کنید تا به دستتان نچسبد)
حالا مواد نارگیلی شکلات آماده است مقداری از آن را بردارید و داخل دست به شکل مستطیل شکل بدهید و این کار را ادامه بدهید تا تمام خمیر نارگیلی تمام بشود در این بخش حوصله به خرج بدهید و سعی کنید مستطیل های نارگیلی هم اندازه و یک شکل باشند تا در نهایت زیباتر دیده شوند . می توانید از کیسه فریزر هم کمک بگیرید و مابین کیسه به خمیر شکل بدهید.
خمیر های شکل گرفته را توی ظرفی بچینید و داخل یخچال قرار بدهید تا خمیر خودش رو بگیرد و سفت بشود( حدودا یک الی دو ساعت کافی است)
بعد شکلات تخته ای را خرد کنید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری ذوب کنید و در موقع آب شدن شکلات روغن مایع را هم به آن اضافه کنید تا شکلات رقیق تر و روان تر بشود و حین کاور نمودن شکلات ها زود نبندد و شکل یکدستی داشته باشد.
وقتی شکلات کاملا آب شد خمیر های نارگیلی را داخل شکلات فرو ببرید و به کمک چنگال حرکت بدهید تا تمام سطح خمیر های نارگیلی آغشته به شکلات بشود و بعد روی توری قرار بدهید تا شکلات اضافه بریزد و بعد شکلات ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا کاملا خشک بشوند بنا به سلیقه می توانید شکلات آب شده باقی مانده را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را خیلی کوچک برش بزنید و به صورت رفت و برگشتی روی شکلات ها بریزید تا زیباتر بشوند. به دلخواه می توانید روی شکلات ها ترافل هم بپاشید اجازه بدهید شکلات کاملا خودش را بگیرد و بعد سرو کنید .
امیدوارم شکلات نارگیلی یا بونتی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.