طرز تهیه شیرینی اسفنجی ویژه عید نوروز
شیرینی اسفنجی شیرینی بسیار لطیف با طعمی عالی و ماندگاری بالا می باشد . این شیرینی را براحتی برای عید می توانید تهیه کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی اسفنجی :
- تخم مرغ دو عدد
- شکر نصف لیوان
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- نمک یک پنس
- آرد یک لیوان سر صاف و نصف یعنی کلا یک لیوان و نیم

شیرینی اسفنجی
طرز تهیه شیرینی اسفنجی :
برای درست کردن شیرینی اسفنجی تخم مرغ و وانیل و یک پنس نمک را کمی زده سپس شکر را اضافه نموده و هم می زنیم تا کرمی و سبک بشود. بعد آرد و بیکینگ پودر را روی مایه کیک الک نموده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس در سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. می توانید برای اینکه شیرینی ها یکدست و یک اندازه باشد پشت کاغذ را دایره بکشید با دهانه استکان یا هر وسیله گردی که دارید زیاد بزرگ نباشد چون شیرینی پهن می شود . کمی بعد روی کاغذ را کمی چرب نمایید می توانید از ورق سیلیکونی ماکارون هم استفاده نمایید عالی می شود.اندازه ها مایه کیک را توی قیف بدون ماسوره بریزید و به اندازه دلخواه روی دایره ها بریزید دست تان را کمی مرطوب و نوک شیرینی را صاف نمایید در فر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود ده تا پانزده دقیقه همینکه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه کافیه سریع بیرون بیارید دست به آن نزنید تا در دمای محیط سرد بشود و خودش را بگیرد سپس راحت از کاغذ جدا می شود بین دو شیرینی به دلخواه شکلات یا بریلو یا مارمالاد یا کرم هر چیزی دوست دارید بگذارید و با شکلات آب شده روی شیرینی خط بیاندازید.
من خودم پنج روز بیرون توی ظرف در دار ماندگاری دارد و هنوز بافتش نرم است برای نگهداری طولانی مدت بهتر هست فریز نمایید.
نکته :
اگر مایه شل بود کمی آرد اضافه کرده تا به غلظت مناسب برسد نه شل و نه سفت باشد.
این شیرینی روغن ندارد.
امیدوارم شیرینی اسفنجی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.