طرز تهیه شیرینی الستین ویژه عید نوروز
شیرینی الستین شیرینی خوشمزه و مغزدار مناسب برای عید است. این شیرینی را براحتی می توانید درست کنید و از مهمان ها پذیرایی کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی الستین :
- روغن صاف قنادی۱۶۰ گرم
- پودر قند۷۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱عدد
- خامه یا بستنی ۲۰ گرم
- روغن مایع ۱۰ گرم
- وانیل و پودر هل مقداری

شیرینی الستین
طرز تهیه شیرینی الستین :
برای درست کردن شیرینی الستین ابتدا پودر قند و روغن و بستنی و تخم مرغ و پودر هل و وانیل را مخلوط می نماییم تا یکدست بشود بعد آرد را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.
بسپس بعد از آماده شدن خمیر را به مدت ی ساعت داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک گردد. در این زمان، مغزی الستین را آماده می نماییم. برای مغزی از شیرعسلی و پودر نارگیل و پودر پسته می توانید استفاده کنید و آنها را مخلوط کرده تا حالت خمیری بشود .
پس از یک ساعت خمیر را داخل همزن بریزید و روغن مایع را افزوده تا خمیری نرم بدست بیاید.
بعدخمیر را میان دو تا نایلون به کمک وردنه باز می کنیم کاتر می زنیم و از مواد میانی وسط یکی میگذاریم و بعدی را رویش میگذاریم و با دست فیکس می نماییم.
بعد در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میگذاریم بپزد درجه و زمان حدودی می باشد .مغزی این شیرینی را نسبت به ذائقه خود می توانید تغییر دهید.
شل یا سفتی مغزی هم بستگی به ذائقه تان دارد، اگر مغزی را شل باشد باید خمیر کامل فیکس باشد که بیرون نریزد
پس از فر هم با شکلات سفید بن ماری شده رویش را پوشش دهید .
امیدوارم شیرینی الستین را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.