طرز تهیه شیرینی ایشلیک
شیرینی ایشلیک شیرینی خوشمزه و مغزدار روسى بوده خیلی هم لذيذ و خوشمزه است . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی ایشلیک :
کره۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر۵ گرم(نصف قاشق غذاخوری)
آرد به میزان لازم
موادلازم برای شربت شیرینی ایشلیک :
۲لیوان شکر
۲ لیوان آب
۱قاشق غذاخوری گلوکز
مواد میانی شیرینی ایشلیک :
نصف پیمانه گردو آسیاب شده
۳ قاشق غذاخوری پود قند
پود هل یا دارچین نصف قاشق مرباخوری

شیرینی ایشلیک
طرز تهیه شیرینی ایشلیک :
برای درست کردن شیرینی ایشلیک همه مواد باید به دمای محیط برسد. بعد شکر و آب رامخلوط داخل قابلمه ای ریخته میگذاریم تا بجوشد کمی که جوشید زیرش را کم نموده پس از ۱۰ دقیقه یک قاشق گلوکز را ریخته حل که شد بعد ۱۰ دقیقه خاموش میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد بشود
حالا میریم سراغ خمیر کره نرم شده را با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ بشود .
بعد خامه را زده باز به زدن ادامه می دهیم بعد بیکینگ پودر را ریخته آرد را آرام آرام می ریزیم و با نوک انگشت مان مخلوط نموده وقتی خمیرمان که آماده شد رو ش را می پوشانیم و پس ۱۰ دقیقه مواد داخلش را آماده می کنیم کنار دست مان میگذاریم به اندازه گردو برداشته کف دست مان باز نموده داخلش از مواد پر می کنیم از لبه ها به هم می چسبانیم بر میگردانیم کف دست کمی رویش با دست فشار میدهیم و رویش با چاقو شکل برگ میدهیم و داخل سینی می چینیم( دیگر لازم نیست کف سینی کاغذ روغنی بیاندازید خودش روغن کافی دارد) تا آخر ادامه میدهیم ورویش زرده تخم مرغ می مالیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ میگذاریم زیاد نباید روش طلایی بشود می زیم به محض اینکه از فر در آوردیم داخل شربت میاندازیم ومیگذاریم ۵ دقیقه بماند بعدا در میاوریم وقتی شهد اضافی اش کشیده شد داخل ظرف سرو می گذاریم.
امیدوارم شیرینی ایشلیک را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview