طرز تهیه شیرینی فرانسوی ویژه عید نوروز
شیرینی فرانسوی فوق العاده خوشمزه و ترد است در عینحال راحت و بی دردسر درست می شود. این شیرینی برای عید نوروز بسیار مناسب می باشد. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید .امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی فرانسوی :
- مارگارین یا کره ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
- پودر قند ۷۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
- آرد سفید ۱۷۰ گرم
- مارمالاد (برای رومال) به مقدار لازم
- شکلات تخته ای(اختیاری) به مقدار لازم
مواد لازم برای رومال
- تخم مرغ ۱ عدد زرده
- خرفه یا شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیرینی فرانسوی
طرز تهیه شیرینی فرانسوی :
برای درست کردن شیرینی فرانسوی ابتدا مارگارین( یا کره ) را با پودر قند به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی می زنیم بعد زرده تخممرغ و وانیل را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر هم می زنیم . در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم قاطی میکنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن ورز میدهیم . حالا خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
پس از زمان استراحت خمیر را از یخچال خارج نموده و به ضخامت ۳ میلی متر با وردنه باز می نماییم . سپس خمیر را به شکل دلخواه قالب می زنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
برای رومال نیز روی شیرینی ها را زرده تخم مرغ زده و خرفه یا مارمالاد یا شکلات چیپسی ضد حرارت ( به دلخواه )تزئین می نماییم.
در آخر شیرینی ها را در طبقه وسط فر به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا شیرینی ها بپزند .
نکته :
زرده تخم مرغ و خرفه و یا مارمالاد دلخواه می باشند می توانید ساده بگذارید و پس از پخت با شکلات تزیین کنید یا می توانید فقط با برس زرده تخممرغ بمالید و پس از پخت هر طور دوست داشتید تزیین کنید .
امیدوارم شیرینی فرانسوی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید. لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید .از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.