طرز تهیه شیرینی نان قندی ویژه عید
شیرینی نان قندی بسیار ترد و خوشمزه هست و می توانید برای عید در طعم های مختلف کاکائو ، نسکافه ،هل و زعفرانی تهیه کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نان قندی :
- آرد سفید : 300گرم
- پودر قند : 150 گرم
- روغن جامد : 150 گرم
- پودر کاکائو :1قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
- پودر هل:1 قاشق مرباخوری
- پودر نسکافه 1قاشق غذاخوری
- آبجوش 1قاشق غذاخوری
- تخم خرفه برای تزیین به میزان لازم

شیرینی نان قندی
طرز تهیه شیرینی نان قندی :
برای درست کردن شیرینی نان قندی ابتدا روغن جامد و پودر هل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و باهمزن برقی چند دقیقه می زنیم تا پوک و یکدست گردد. بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط نموده و الک کرده و یکدفعه به مواد اضافه می نماییم و خوب ورز می دهیم .در صورتی که خمیر منسجم نگشت 1قاشق روغن به مواد اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی حاصل گردد .
بعد خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم ( مثلا شب خمیر را درست کرده و صبح شیرینی ها را بپزید) و آرد و روغن و پودر قند را از همان ابتدا به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی را ساده و سفید و قسمت دیگر را نسکافه ای ،نسکافه را با یک قاشق آبجوش مخلوط می نماییم به همین دلیل هست که توی فر کمی پهن می شود, و دیگری را کاکائویی درست می کنیم)پس از استراحت کمی ورز می دهیم .
بعد به اندازه یک فندق از خمیر برمی داریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فرمی گذاریم و برای شکفته شدن یا ترک شیرینی با چاقو یک بعلاوه روی خمیر می کشیم و روی آن تخم خرفه می ریزیم و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی گردد .
امیدوارم شیرینی نان قندی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview