طرز تهیه شیرینی گلاب جامون یا شیرینی هندی ویژه ماه رمضان
شیرینی گلاب جامون یک شیرینی پر طرفدار هندی می باشد که خیلی شبیه لگیمات است ولی مواد و طعمش فرق دارد و خیلی آسان تر از لگیمات است . این شیرینی برای ماه رمضان بسیار مناسب است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی گلاب جامون :
- آرد سفید : نصف لیوان
- شیر خشک قنادی : دو سوم لیوان
- شیر : ۴ قاشق غذاخوری
- کره : ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
- شربت بار سرد شده : به میزان لازم
مواد لازم برای شربت بار :
- شکر : ۲ لیوان
- آب : ۲ لیوان
- گلاب : یک چهارم لیوان
- جوهر لیمو یا ابلیمو : یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
- هل : ۳ دانه

شیرینی گلاب جامون
طرز تهیه شیرینی گلاب جامون :
برای درست کردن شیرینی گلاب جامون ابتدا شیر خشک، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و الک نمایید. بعد کره و شیر و به آرد الک شده اضافه کرده با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر نسبتا چسبنده بدست آید . بعد روی خمیر را پوشانده و بیست دقیقه بگذارید کنار تا استراحت کند. سپس داخل ظرف گودی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ بشود دست تان را کمی چرب نمایید و از خمیر به اندازه یک فندق کمی بزرگتر بردارید با دست گردش کنید طوری که ترک نداشته باشد . بعد در روغن داغ و شناور سرخ کنید و چند دقیقه در شربت بار بیاندازید.
برای درست کردن شربت بار ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا شکر در آب حل بشود وقتی شکر حل شد جوهر لیمو، هل،گلاب و زعفران را اضافه کرده و بیست دقیقه اجازه بدهند تا غلیظ بشود.بعد حرارت را خاموش نموده هل ها را بیرون آورده و بگذارید تا کاملا خنک بشود.
نکته :
می توانید بجای شیر سه قاشق غذاخوری ماست اضافه نمایید.
شیر خشک جایگزین ندارد و می توانید از لوازم قنادی ها تهیه نمایید.
با این مقدار ۲۰ عدد شیرینی درست می شود. شما می توانید مواد را دو برابر کنید.
امیدوارم شیرینی گلاب جامون را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از
دیدن کردید متشکرم.
Review Overview