طرز تهیه فرنی توت فرنگی ویژه ماه رمضان
فرنی توت فرنگی دسری بسیار خوشمزه با طعمی فوق العاده بینظیر است و برای دسر ماه رمضان بسیار مناسب است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع حلوا و فرنی و پودینگ ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این فرنی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر سرد ۳ لیوان
نشاسته ذرت یا گندم ۲ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
اسانس توت فرنگی چند قطره
توت فرنگی پوره شده نصف پیمانه
شکر ۸ قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه تان می توانید کمتر یا بیشتر کنید)

فرنی توت فرنگی
طرز تهیه:
برای درست کردن فرنی ابتدا توت فرنگی ها را پوره می کنیم. برای اینکه فرنی یکدست باشد آن را از صافی رد می کنیم تا پرز ها و تخم های توت فرنگی جدا شود .بعد شیر سرد و آرد برنج و نشاسته را مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشود و هیچ گلوله ای نداشته باشد( می توانیم برای بهتر شدن آن را از صافی رد کنیم )بعد روی حرارت ملایم قرار میدهیم و شکر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشود حرارت باید کم باشد تا در عین غلظت پیدا کردن بوی خامی نشاسته و آرد برنج هم گرفته شود. زمانی فرنی غلظت گرفت اسانس را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش کرده و پوره توت فرنگی را اضافه می نماییم و هم می زنیم تا یکدست شود. بعد فرنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر برای سرو می ریزیم و تزیین می کنیم .
امیدوارم فرنی توت فرنگی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.