طرز تهیه قرابیه فندقی کنجدی
قرابیه فندقی کنجدی یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه ترکیه ای می باشد و طعمی عالی و بینظیر دارد. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای قرابیه فندقی کنجدی :
- 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
- نصف استکان روغن مایع (70 میلی ، 67 گرم)
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان پودر قند ، 120 گرم
- 1 استکان نشاسته ، 70 گرم (نشاسته ذرت یا گندم)
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
- 1 لیوان کنجد بو داده ، 120 گرم
- 1 لیوان فندق بو داده خرد شده
- 4 لیوان آرد (با کنترل بریزید) 560 گرم
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

قرابیه فندقی کنجدی
طرز تهیه قرابیه فندقی کنجدی :
برای درست کردن قرابیه فندقی کنجدی ابتدا کنجد خام را داخل ماهیتابه تفلون روی اجاق با حرارت کم تا زمانی که رنگش کمی تغییر کند بدون اینکه بسوزد دائم هم بزنید و تفت بدهید . بعد کنار بگذارید سرد شود. کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز بدهید.
بعد آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی گردد و به دست نچسبد. سپس فندق ، کنجد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کمی ورز بدهید. حالا تکه های کوچکی از خمیر بردارید و گرد نمایید و روی خمیر با چنگال خط بیاندازید و داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید.بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید (با کنترل ، حدود 20_15 دقیقه ) سپس کنار بگذارید خنک گردد.
نکته:
با این مقدار مواد 91 عدد قرابیه 15 گرمی به دست میاید.
امیدوارم قرابیه فندقی کنجدی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview