طرز تهیه قطاب گردویی ویژه عید نوروز
قطاب از قدیمی ترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی می باشد که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می گردد .این شیرینی برای عید بسیار مناسب است .برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای قطاب گردویی :
زرده تخم مرغ 2 عدد
ترکیب ماست و خامه صبحانه 1پیمانه (از یک پیمانه ماست 2 قاشق سوپخوری برداشته و خامه صبحانه جایگزین کردم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 پنس
کره و روغن جامد آب شده هر کدام 50 گرم
آرد به مقدار لازم بستگی به نوع آرد مقدار متغیر هست(من از 2 و 1/2 پیمانه)
مواد میانی قطاب گردویی :
پودر گردو 250 گرم
پودر قند 100 گرم
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ به مقدار لازم
همه ی مواد را مخلوط کرده که کمی حالت چسبندگی داشته باشد سفیده سبب چسنده شدن مواد میشود کم کم اضافه کنید.

قطاب گردویی
طرز تهیه خمیر قطاب گردویی :
برای درست کردن قطاب گردویی ابتدا زرده تخم مرغ ،کره،روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده (به همزن نیاز نیست)بعد بیکینگ پودر را با ماست و خامه ترکیب و به مواد قبلی اضافه کرده و کامل مخلوط می کنیم و آرد الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه نموده و بدون ورز دادن خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
خمیر را نباید زیاد ورز داد چون موجب به روغن افتادن خمیر می شود.
دو ساعت به خمیر استراحت داده و بعد سطح کار را آرد پاشی نموده و خمیر را با وردنه به قطر دو الی سه میلیمتر باز نموده و با کاتر یا لیوان قالب می زنیم و از مواد میانی داخلش گذاشته و فرم می دهیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه می گذاریم بپزد.
نکته:
پس از پختن و خنک شدن پودر قند الک کرده رویش می پاشیم .گردو بیش حد پودر نشده باشد در حدی که زیر دندان بیاید.
امیدوارم قطاب گردویی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.