طرز تهیه مافین انگلیسی
مافین انگلیسی که به انگلیش مافین مشهور است نانی کوچک پفدار است که معمولا در تابه بدون روغن درست می شود اما گاهی پس از پخت چند دقیقه ای هم در فر میگذارند تا پختش کامل شود . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع نان ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این نان می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم مافین انگلیسی :
- آرد نان۲۸۰گرم
- شکر ۱۰گرم
- نمک ۵گرم
- کره ۳۰گرم
- شیر تقریبا ۲۰۰گرم
- مخمر فوری ۵گرم
- آرد ذرت(زرد رنگ)یا سمولینا به مقدار لازم

مافین انگلیسی
طرز تهیه مافین انگلیسی :
برای درست کردن مافین انگلیسی آرد،شکر،نمک و مخمر با هم مخلوط نمایید . بعد شیر را کم کم اضافه نماپید . ممکن است کمتر یا کمی بیشتر مصرف شود(اینجا ۲۱۰گرم استفاده شد )کمی خمیر را ورز بدهید بعد کره همدمای محیط به آن اضافه نموده و ورز بدهید تا جایی ورز بدهید که اگر تکه ای از خمیر را با دست باز نمودید بافتش صاف و یکدست باشد و بتوانید نازک کنید بدون اینکه پاره شود . حالا خمیر را چانه بگیرید و در ظرفی که کمی چرب شده یا روی سطح صافی که چرب شده با درپوش استراحت بدهید . سپس حجم خمیر که دوبرابر گشت از خمیر چانه های ۶۰گرمی بگیرید کمی با دست پهن نمایید زیر و روی چانه ها را آرد ذرت یا سمولینا بپاشید روی آنها را بپوشانید و اجازه بدهید تا چانه ها حجیم شوند بعد با احتیاط بردارید و درون تابه ای که از قبل گرم شده بگذارید.حرارت تابه نباید آنقدر زیاد باشد که نان بسوزد و داخلش خام بماند و نه کم باشد. بعد یک طرف نان که پخته شد برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
نکته:
آرد سمولینا یا ذرت به جای آرد سفید است تا زود نسوزد.
این نان مناسب صبحانه هست و همراه با پنیر،کره و مربا و عسل یا تخم مرغ و پنیر و سبزیجات یه صبحانه شیک و لاکچری و البته خوشمزه می شود.
بافت نان به نونای همبرگری شبیه می باشد و به جای مینی برگر هم می توناید استفاده کنید.برای تهیه فینگرفودها هم قابل استفاده می باشد.
امیدوارم طرز تهیه مافین انگلیسی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.