طرز تهیه مافین موز و گردو
یکی از خوشمزه ترین مافین ها، مافین موز و گردو است که می توانید به راحتی در منزل آن را درست کنید و عصر با یک فنجان چای میل کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
موادلازم :
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شکر سفید 100 گرم
نارگیل رنده شده 75 گرم
موز کوچک رسیده 4 عدد
شیر 175 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری

مافین موز و گردو
طرز تهیه :
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب های مافین را آماده کنید و درون آنها کاغذ بیندازید.
در یک کاسه، آرد، بیکینپگ پودر، دارچین و یک نوک انگشت نمک را باهم قاطی کنید. شکر را اضافه کنید و 50 گرم از نارگیل رنده شده را نیز اضافه کنید. مخلوط را خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. یک گودال درون آن بوجود آورید.
پوست 3 موز را گرفته و به کمک یک چنگال هر سه موز را خوب له کنید. موز دیگر را درشت درشت ریز کنید.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و سپس آن را همراه با شیر درون یک ظرف ریخته و با تخم مرغ خوب هم بزنید. عصاره وانیل را درون مخلوط اضافه کنید. مخلوط را درون گودال آردی بریزید.و سپس موزهای له شده را اضافه کنید. سعی کنید بیش از حد نیاز مایه را بهم نزنید. همین که مخلوط و یکدست شوند کافی است.
مایه را درون قالب های پوشیده شده با کاغذ شیرینی ریخته و روی هر کدام یک تکه موز بگذارید. بقیه نارگیل را روی مافین ها بپاشید. مافین ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا روی آنها طلائی و برشته شود.به این ترتیب مافین موز و گردو آماده سرو می شود.
امیدوارم مافین موز و گردو را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.