طرز تهیه مرغ با اسفناج و سس پارمزان
مرغ با اسفناج و سس پارمزان یک غذای ساده است که می توانید به عنوان شامی سبک یا پیش غذ ا آن را درست کرده و سرو کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذاهای اصلی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای مرغ با اسفناج و سس پارمزان:
2 عدد سینه مرغ
3 قاشق سوپ خوری، کره
نمک و فلفل برای مزه دار کردن
یک قاشق چایخوری پونه کوهی
یک پیاز متوسط، خرد شده
چهار حبه سیر، له شده
1 شیشه گوجه فرنگی کوچک با آفتاب خشک شده بدون روغن و خرد شده
1 / 2 فنجان آب مرغ
خامه چرب 1 / 2 پیمانه
1 / 3 فنجان پنیر رنده شده
1 فنجان اسفناج ( یا بیشتر اگر دوست دارید )

مرغ با اسفناج و سس پارمزان
طرز تهیه مرغ با اسفناج و سس پارمزان:
هر دو طرف مرغ را به طور کامل با نمک، فلفل و 1 / 2 قاشق چای خوری پونه مزه دار کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.سینه مرغ را افزوده و حدود 4 دقیقه بپزید.سپس سینه ی مرغ را به یک بشقاب انتقال داده شد و کنار بگذارید.
برای درست کردن سس سه قاشق غذاخوری بقیه کره را داخل ماهی تابه بریزید.پیاز، سیر، 1 / 2 قاشق چایخوری پونه و گوجه فرنگی خشک شده را همراه کره داخل تابه بپزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آب مرغ، خامه چرب و پنیر پامزان را با هم مخلوط کنید تا زمانی که 2 تا 3 دقیقه در حال جوش با هم قاطی شوند.اسفناج را به ترکیب اضافه کرده و به پخت آن تا زمان پژمرده شدن کامل ادامه دهید.مرغ را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه بپزید.
به این ترتیب غذای شما آماده است آن را با جعفری خرد شده تازه تزیین کرده سرو کنید.
امیدوارم مرغ با اسفناج و سس پارمزان را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.