طرز تهیه نازک ارمنی با مغز گردو و بادام
نازک ارمنی نوعی شیرینی سنتی ارامنه می باشد و به دلیل داشتن کره یا مارگارین بسیار ترد است و ماندگاری زیادی دارد . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم نازک ارمنی :
- کره سرد ۱۵۰ گرم
- آرد یک و نیم پیمانه (ممکن هست اخر کار کمی بیشتر هم لازم بشود)
- زرده تخم مرغ یک عدد
- ماست نصف پیمانه
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک میوه یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر یک قاشق سوپخوری
مواد میانی نازک ارمنی :
- کره سرد ۸۵ گرم
- شکر نصف پیمانه
- آرد یک چهارم پیمانه
- پودر بادام یا گردو نصف پیمانه
- ادویه دلخواه (دارچین جوز هل …)به میزان لازم

نازک ارمنی
طرز تهیه نازک ارمنی :
برای درست کردن نازک ارمنی ابتدا آرد را الک نموده در کاسه ای می ریزیم کره را رنده می کنیم و به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
بقیه ی مواد را در ظرفی جدا گانه ریخته با مفتول می زنیم تا کاملا یک دست بشود و به ترکیب آردمان اضافه می کنیم . خمیر را زیاد ورز نمی دهیم (مثل تارت ) خمیر که تا حدی جمع گشت سلفون پیچیده نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم .
اگر خمیر سفت بود دو سه قاشق شیر می توانید اضافه نمایید . بعد مواد میانی را اماده می نماییم .
بعد کره ی سرد را رنده می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می نماییم . این مواد منسجم نیست و حالت پودری دارد و با دست فشار بدهید به هم می چسبد.
خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و مواد میانی رویش پخش کرده و برش بزنید و رومال تخم مرغ و مقداری زعفران بزنید.
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت سی دقیقه بپزید تا رویش طلایی بشود .
امیدوارم نازک ارمنی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview