طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی ویژه عید
نان برنجی کرمانشاهی یکی از شیرینی های معروف و بسیار پرطرفدار شهر کرمانشاه می باشد. این شیرینی برای عید بسیار مناسب است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم نان برنجی کرمانشاهی :
آرد برنج: 600 گرم
روغن جامد یا کره: 300 گرم
پودر شکر: 300 گرم
تخممرغ: 2 عدد
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
گلاب: 140 گرم
خرفه برای تزئین: به میزان لازم

نان برنجی کرمانشاهی
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی :
برای درست کردن نان برنجی کرمانشاهی ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را جدا نمایید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی گردد و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه نمایید و دوباره آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط نمایید تا صاف و یکدست گردد. در نهایت، زردههای تخممرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط نمایید. آرد برنج را دوبار الک نمایید و کمکم به مایه شیرینی اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط نمایید. خمیر آماده شده را به مدت24ساعت در ظرف در بسته استراحت دهید.
فر را از قبل گرم نمایید و کف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را گرد کرده و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و با مهر روی آنها را مهر بزنید و کمی دانه خرفه بپاشید. بعد شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد در طبقه بالای فر بگذارید. پس از خاموش کردن فر، اجازه دهید شیرینی در فر بماند و خنک گردد. وقتی کاملا خنک شد، از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب چیده و روی آنها را بپوشانید. لازم به ذکر است به خمیر این شیرینی میتوانید مقداری زعفران آب کرده اضافه نمایید و نان برنجی زعفرانی تهیه نمایید. نان برنجی را با روغن محلی کرمانشاه درست نمایید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
امیدوارم نان برنجی کرمانشاهی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.