طرز تهیه نان رول پشمکی
نان رول پشمکی خیلی نرم و لطیف هست و برای صبحانه یک گزینه ی عالی می باشد . این نان عطر و طعمی بینظیر دارد و براحتی درست می شود . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع نان ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این نان می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم نان رول پشمکی :
- شیر ولرم ۸۰ میلی لیتر
- خمیرمایه ۳ گرم
- آرد نان ۳۰۰ گرم
- نمک ۵ گرم
- شکر ۳۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- خامه ۱۰۰ میلی لیتر

نان رول پشمکی
طرز تهیه نان رول پشمکی :
برای درست کردن نان رول پشمکی اول خمیرمایه را همراه با یک قاشق مرباخوری از شکر در شیر ولرم هم بزنید ، در ظرف را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه فعال گردد .بعد همه مواد را داخل کاسه ی همزن بریزید و هم بزنید تا به یک خمیری یکدستی برسید .
خمیر را چانه نمایید و در یک کاسه ی چرب به مدت یک ساعت یا تا زمانیکه حجم آن دوبرابر شود قرار دهید تا استراحت نماید . سپس پف خمیر را با کمی ورز دادن روی میز بگیرید . در این مرحله خمیر را به تعداد دلخواه و مساوی چانه کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه ی دیگر استراحت نمابند . بعد چانه ها را یکی یکی رول کرده و بعد آن را باز نموده و روی آن شیارهایی با فاصله کم ایجاد نمایید .
سپس خمیر را رول کنید و در قالب با قطر ۲۰ که از قبل چرب شده قرار دهید . حالا روی خمیر را بپوشانید تا دوباره پس از یک ساعت حجم آن دو برابر گردد . بعد فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید و نان را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزید .
امیدوارم نان رول پشمکی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید .لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید .از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.