طرز تهیه ویفر موزی
ویفر موزی از بیسکویت های بسیار خوشمزه هست که طرفداران بسیاری دارد و خیلی راحت درست می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع بیسکویت ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این بیسکویت می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
پودر قند یک ونیم پیمانه
روغن یک و نیم پیمانه یا یک پیمانه روغن مایع و نیم پیمانه کره
نان میکادو ۴ ورق
اسانس موز چند قطره

ویفر موزی
طرز تهیه:
برای درست کردن این بیسکویت ابتدا آرد را مقداری تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود فقط مواظب باشید رنگش تیره نشود (تقریبا حدود نیمساعت ) بعد روغن و پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید. باز دوباره برای 2 دقیقه روی حرارت گذاشته هم بزنید .در آخر چند قطره اسانس موز بریزید و خوب قاطی کنید. کمی از مواد را روی یک ورقه از نان بریزید و با لیسک خوب همه جای نان بطور یکنواخت پهن کنید بعد دوباره رویش یک لایه نان دیگر بزارید و دوباره مواد بریزید این کار را آنقدر ادامه دهید تا نان ها تمام شود. در این مرحله سرعت عمل مهم است دیگر اگر مواد سرد شود بهم نمیچسبند. بعد رویش سینی یا جسمی سنگینی گذاشته تا خوب لایه ها بهم بچسبند.بعد یک ساعت در یخچال قرار داده و برش بزنید.
نکته:
می توانید بجای اسانس موز هر طعم دیگری مثل توت فرنگی و… استفاده کنید در این صورت دو تا سه قطره رنگ متناسب با طعم مورد نظر به موادتان بهمراه اسانس اضافه کنید.
برای ویفر شکلاتی هم از آرد دو قاشق برداشته و بجایش دو قاشق پودر کاکائو با پودر قند به موادمان اصافه میکنیم.
امیدوارم ویفر موزی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.