طرز تهیه پای سیب قالبی
پای سیب از خوشمزه و پر طرفدارترین شیرینی های دنیاست . امروز به آموزش پای سیب قالبی می پردازیم که علاوه بر طعم بینظیرش بسیار شکیل نیز می باشد .برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع پای و تارت ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این پای می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پای سیب قالبی :
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر یک لیوان سرخالی
- سیب دو عدد
- آرد یک و نیم لیوان
- شیر یا ماست یک سوم پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
- دارچین به مقدار لازم

پای سیب قالبی
طرز تهیه پای سیب قالبی :
برای درست کردن پای سیب قالبی ابتدا کره را بگذارید تا به دمای محیط برسد بعد با شکر مخلوط نمایید هم بزنید تا کرم رنگ شود بعد یکی یکی تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر یا ماست را اضافه نمایید و هم بزنید . حالا آرد و بیکینگ را بعد الک نمودن کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .
سپس سیب را به برش های نیم سانتی ببرید و توی قابلمه همراه دارچین و مقدار کمی آب بگذارید بجوشد تا نرم بشود پس از نرم شدن اگر هنوز آبی در قابلمه هست آبکش کنید و بگذارید سرد بشود .
مقداری کف قالب مایه کیک بریزید بعد رویش برش سیب بگذارید و دوباره رویش مایه کیک بریزید .بعد قالب را در فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ دقیقه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار دهید .
اگر می خواهید در قابلمه درست کنید دقیقا مثل کیک معمولی عمل کنید قابلمه بزرگ بگذارید روی گاز زیرش شعله پخش کن قرار داده قالب پای سیب را داخلش بچینید بعد در قابلمه را ببندید و حتما دم کنی هم بگذارید و با شعله کم بماند تا بپزد بعد نیم ساعت با خلال چک کنید اگر چیزی نچسبید کیک تان آماده است.
امیدوارم پای سیب قالبی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.