طرز تهیه پلو شوشتری
پلو شوشتری یکی از انواع پلوهای ایرانی می باشد و همانطور که از اسمش پیداست ، ریشه در شوشتر خوزستان دارد.این پلو علاوه بر خوشمزه بودن طرز تهیه آشانی نیز دارد . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع پلو ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این پلو می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پلو شوشتری :
- برنج 3 پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی یک و نیم پیمانه
- شوید خشک 3 قاشق غذاخوری
- فیله مرغ 8 عدد یا نصف سینه مرغ بدون استخوان و خرد شده
- پیاز 1 عدد متوسط
- سیر 4 حبه
- نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
- زعفران آب کرده نصف لیوان
- روغن به میزان دلخواه

پلو شوشتری
طرز تهیه پلو شوشتری :
برای درست کردن پلو شوشتری ابتدا لوبیا را شستم و گذاشتم بپزد. بعد یک پیاز را خرد نمودم و در روغن تفت دادم تا خوب طلایی شود بعد سیر رنده شده اضافه نمودم کمی تفت دادم، سپس تکه های مرغ را اضافه کردم و تفت دادم. بعد نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نمودم خوب که تفت خورد نصف استکان آب اضافه کردم تا مرغ بپزد.
پس از این که پخت و به روغن افتاد لوبیا پخته شده را اضافه نمودم و زیر و رو کردم بعد هم شوید را اضافه کردم. وقتی مواد با هم مخلوط شد و مزه ها به خورد هم رفت برنج را آبکش نمودم، ته قابلمه روغن و زعفران آب زده به اندازه یک قاشق ریختم سپس سیب زمینی حلقه شده را چیدم بعد هم برنج را ریختم و لابه لای برنج هم مواد رو ریختم تا دم بکشد.
نکته :
کمی زردچوبه بیشتر استفاده کنید.
برنج را هنگام آبکشی حتما کمی زنده تر بردارید وقتی آخر سر همه مواد را لابه لای برنج ریختید چند قاشق آب زعفران هم روی برنج بریزید.
امیدوارم پلو شوشتری را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.