طرز تهیه پلو مراکشی
پلو مراکشی غذای مخصوص و سنتی كشور مراكش می باشد كه خیلی خوشمزه هست و طرز تهیه آسانی نیز دارد.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع پلو ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این پلو می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پلو مراکشی :
- برنج:سه تا پیمانه
- لوبیاسبز:۲۰۰ گرم
- ذرت پخته شده:یک پیمانه
- قارچ اسلایس شده:۲۰۰ گرم
- سینه مرغ:یک عدد
- پیاز بزرگ سرخ شده :یک عدد
- فلفل دلمهای رنگی:یک بیمانه
- رب گوجهفرنگی:یک تا دو قاشق غذاخوری
- زعفران: سه تا قاشق سوپخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- روغن، نمک، فلفل و دارچین:به میزان لازم

پلو مراکشی
طرز تهیه پلو مراکشی :
برای درست کردن پلو مراکشی ابتدا لوبیاسبز را برش می زنیم و توی آب و نمک کهدر حال جوش هست دو دقیقه میجوشانیم و بعد توی آب سرد میریزیم(این کار سبب می گردد سبز بماند) . بعد سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می نماییم و به همراه کره و زعفران تفت میدهیم. فلفل دلمه ای را هم مکعبی خرد کرده به مرغ اضافه می کنیم و تفت میدهیم. گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه می نماییم، حالا قارچ را به بقیه مواد افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در آخر ذرت، پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد اضافه می نماییم، تفت میدهیم و پس از پنج دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
برنج را که از چند ساعت قبل خیس نمودیم، توی قابلمهای که آب در حال جوشیدن هست می ریزیم، برنج راو آبکش می نماییم. کف قابلمه روغن میریزیم. برای تهدیگ، یک عدد سیبزمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک عدد زرده تخممرغ را با کمی زعفران مخلوط نموده و کف ظرف میریزیم،حالا یک لایه برنج و یک لایه مخلوط مرغ و سبزیجات می ریزیم، با کمی زعفران رویش را میپوشانیم، تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم. روی لایه آخر کمی کره و دارچین میگذاریم و میذاریم پلو دم بکشد.
امیدوارم پلو مراکشی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.