طرز تهیه پوآچا پنبه ای بافت
پوآچا پنبه ای بافت همانطور که از اسمش معلوم است نان ترکی با بافت پنبه ای و لطیف می باشد. این نان را برای وعده صبحانه، عصرانه و میان وعده می توانید تهیه نمایید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع نان ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این نان می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پوآچا پنبه ای بافت :
- ۱ عدد سفیده تخم مرغ
- ۱ فنجان چایخوری آب ولرم (معادل نصف لیوان فرانسوی)
- ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
- نصف فنجان چایخوری روغن مایع
- ۳ قاشق مرباخوری شکر
- ۱ قاشق مرباخوری نمک
- ۱ بسته ۱۰ گرمی پودر خمیر مایه خشک (معادل یک قاشق غذاخوری) و یا نصف بسته خمیر مایه تازه (معادل ۲۱ گرم)
- ۶ تا ۶/۵ (شش تا شش و نیم) فنجان چایخوری آرد (معادل ۳ تا ۳ و یک چهارم لیوان فرانسوی)
مواد لازم برای پوآچا پنبه ای بافت :
- ۱۵۰-۲۰۰ گرم پنیر سفید
مواد رومال :
- یک عدد زرده تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری شیر
- کنجد(به دلخواه)

پوآچا پنبه ای بافت
طرز تهیه پوآچا پنبه ای بافت :
برای درست کردن پوآچا پنبه ای بافت اگر از پودر خمیر مایه خشک معمولی استفاده می کنید باید فعالش کنید . درون ظرف گودی آب ولرم و شیر ولرم و شکر و پودر خمیر مایه خشک معمولی را بریزید و کمی مخلوط کرده در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب گردد و فعال شود بعد نمک، روغن مایع، سفیده تخم مرغ را اضافه نموده و کمی مخلوط کنید و بعد آرد را کم کم اضافه نمایید و ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر جمع گردد و بعد با دست و اضافه نمودن آرد خمیر را خوب ورز دهید.
اگر از پودر خمیر مایه فوری یا خمیر مایه تازه استفاده می کنید همه مواد به غیر از آرد را کمی با هم مخلوط نموده و بعد آرد را اضافه کنید و ورز بدهید.
توجه کنید خمیر نه خیلی سفت باشد نه خیلی لطیف و نرم، اما خمیر حتما نیمه لطیف باشد، اگر سفت باشد پف نخواهد نمود و اگر خیلی لطیف باشد موقع پخت وا میرود و شکلش خراب می گردد بنابر این حتما آرد را کم کم اضافه کنید و حتما خمیر پوآچا را ۳ دقیقه ورز دهید وپس از ورز دادن روی خمیر را با سلفون بپوشانید و در محیط ولرم حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید تا عمل بیاید.
بعد هوای اضافی خمیر عمل آمده را خارج کرده و از خمیر، تکه هایی کمی بزرگتر از نارنگی جدا نموده و گرد کنید(من به ۱۲ چانه تقسیم کردم) موقع چانه کردن نیاز نیست از آرد استفاده کنید چون خمیر اصلا به دست نمی چسبد.
بعد هر چانه را با دست و بدون نیاز به وردنه به شکل بیضی باز نمایید و در قسمت وسطش پنیر سفید بگذارید و پنیر را در وسط خمیر مرتب نمایید و اطراف خمیر را با کارد خمیر یا چاقو یا پیتزا بر برش های نواری مساوی باریک و اریب به سمت پایین بزنید (اندازه نوارهایی که برش می زنید تقریبا کمتر از یک سانت باشد) .کلا 12چانه می شود.هر کدام از چانه را بدون استفاده از وردنه با دست به شکل بیضی باز کنید . وسط خمیر باز شده مقداری پنیر بگذارید و دور تا دور کناره های خمیر را که پنیر گذاشته اید با چاقو یا کاتر رولی برش های از قسمتی که پنیر گذاشته اید به سمت بیرون بزنید تا دور خمیر نوارهای خمیری به عرض یک سانت و مساوی ایجاد گردد. بعد این نوارهای خمیری را به صورت یکی در میان روی پنیر بیاورید تا روی بیایند و سر خمیر زیر خمیر قبلی پنهان گردد و حالت بافت بگیرد و از سر تا انتهای خمیر این کار را انجام بدهید و دو سر خمیر را فیکس کنید.این کار را برای همه چانه ها انجام دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و 20تا 25دقیقه در سینی فر در دمای اتاق استراحت بدهید. سپس روی آنها را رومال زده کنجد بپاشید و بمدت 30دتا 35 دقیقه در دمای 200 درجه در فر از فبل گرم شده بپزید.
نکته :
فنجان استفاده شده ۱۲۵ میلی لیتر می باشد. (معادل نصف لیوان فرانسوی)
امیدوارم پوآچا پنبه ای بافت را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview
رژیمی بودن