طرز تهیه پیراشکی شکلاتی
پیراشکی شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است که رسپی شبیه به دونات دارد .این شیرینی را در منزل براحتی می توانید تهیه کنید. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پیراشکی شکلاتی :
- آرد سفید ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره به دمای محیط رسیده ۲۵ گرم
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- مخمر ۵ گرم ( معادل ۱ قاشق چایخوری)
- بیکینگ پودر ۵ گرم
- شیر گرم ¾ پیمانه ( ممکن است بسته به نوع آرد ¼ یا بیشتر اضافه بیاید )
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شکلات ذوب شده به مقدار لازم

پیراشکی شکلاتی
طرز تهیه پیراشکی شکلاتی :
برای درست کردن پیراشکی شکلاتی ابتدا مخمر ، شکر و ۲ ق از شیر گرم مخلوط نمایید .بعد در کاسه ای دیگز آرد ، بیکینگ پودر ، کره و تخم مرغ مخلوط و با دست مخلوط نمایید ، حالا مخلوط مخمر و شکر زا اضافه کنید و باقیمانده شیر کم کم به خمیرتان اضافه کرده و همزمان ورز بدهید تا خمیر جمع شود .
بعد را خمیر در کاسه چرب شده ۱ ساعت با سرپوشیده استراحت بدهید .
سپس پف خمیر را بگیرید سطح میز کمی آرد پاشی نمایید . خمیر را خیلی کم ورز بدهید و به شکل مستطیل باز کرده از یک قالب مربع بزرگ یا مثل من از یک تکه مقوا کمک بگیرید و خمیرتان را برش بزنید ، سپس لبه های برش خورده را با کمی آب بهم بچسبانید،تا حفره ای وسط مربع ایجاد شود . بعد در سینی چرب شده نیم ساعت استراحت بدهید حتما یک پارچه رویش بیاندازید پس از نیم ساعت توی روغن داغ سرخ کنید .بعد از کمی سرد شدن داخل حفره ها را با شکلات ذوب شده پر کنید. به این ترتیب پیراشکی ها آماده سرو می شود.
نکته :
موقع سرخ کردن روغن با قاشق روی سطح پیراشکی تان بریزید کمک به پف بیشترش میکند .
صبر نکنید ۱ طرف کامل سرخ بشود ، کمی که رنگ گرفت بچرخانید آن طرفش هم سرخ بشود و دوباره طرف اول ، اینکار هم به پف و پوکی پیراشکی تان کمک می کند .
امیدوارم پیراشکی شکلاتی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview
رژیمی بودن