طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی
پیراشکی گوشتی غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است و به شکل های مختلف طبخ می شود . پیراشکی گوشتی مارپیچی یکی از آنهاست . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع غذاهای اصلی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی گوشتی مارپیچی :
- شیر ۲ لیوان (می توانید به جای یک لیوان شیر آب بریزید)
- شکر یک قاشق غذاخوری
- نمک یک یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع ۳/۴لیوان
- خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
- آرد ۵_۵/۵ لیوان
مواد میانی پیراشکی گوشتی مارپیچی :
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز یک عدد متوسط
- جعفری خرد شده نصف لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان
- نمک فلفل
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
مواد لازم برای برای رومال پیراشکی گوشتی مارپیچی :
- ۲ عدد زرده تخم مرغ

پیراشکی گوشتی مارپیچی
طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی :
برای درست کردن پیراشکی گوشتی مارپیچی ابتدا مواد گوشتی را تهیه می کنیم . پیاز را نگینی خرد نموده خوب تف میدهیم تا سبک بشود و کمی طلایی گردد .سپس فلفل دلمه ای را اضافه نموده کمی که نرم شده گوشت را اضافه کرده خوب تف میدهیم.
برای درست کردن خمیر ابتدا یک لیوان از شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط نموده رویش زا پوشانده کنار میگذاریم تا به عمل بیاید . بعد درون یک کاسه بزرگی بقیه شیر نمک، روغن مایع و خمیر مایه به عمل آمده را خوب مخلوط می نماییم سپس آرد را کم کم با کنترل اضافه نموده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید بعد رویش را پوشانده کنار میگذاریم تا وقتی حجمش دوبرابر شود. بعد از یک ساعت پف خمیر را می گیریم از دو سوم خمیر جدا نموده به ۱۹ چانه مساوی تقسیم می کنیم . اینجا ۱۷ چانه را (۸۰ گرمی برداشته )و یک چانه (۱۶۰گرمی برای وسط خمیر) جدا کردیم بعد از اینکه چانه ها را آماده نمودیم رویش را با کیسه پلاستیکی می پوشانیم . بعد یکی یکی برداشته داخلشان را با مواد گوشتی یا هر چی دوست داریم پر می کنیم قالب که چرب کردیم و یا کاغذ روغنی انداختیم یکی یکی پیچ می دهیم و در سینی فر می چنیم .خمیر وسط پیراشکی را نیز باز کرده با مواد گوشتی پر نموده شکل پیچ میدهیم و در وسط پیراشکی ها میگذاریم . وقتی سینی پر شد رویش را با پارچه پوشانده ۳۰دقیقه استراحت میدهیم بعد با زرده تخم مرغ رومال نموده و تخم خرفه یا کنجد رویش پاشیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰درجه تا جایی که رویش طلایی بشود می پزیم ۳۰تا۳۵ دقیقه زمان می برد.
یک سوم از خمیر را که مانده را یا به همین شکل شکل بدهید ولی داخل سینی کوچکتر و یا به هر مدلی دوست دارید شکل بدهید و بپزید .
پس از در آوردن از فر برای براق شدن و نرمی پیراشکی رویش روغن مایع بزنید.
امیدوارم پیراشکی گوشتی مارپیچی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview