طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر
پیراشکی گوشت در فر از غذاهای بی نظیر و لذیذ است .این نوع پیراشکی را در منزل شما می توانید به راحتی بپزید.پیراشکی گوشت غذایی سالم و پرطرفدار است که از ترکیب خمیر با مواد گوشتی تهیه می شود.اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها در منزل غافل نشوید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذاهای اصلی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
تخم مرغ یک عدد
ماست 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
آرد به مقدار لازم ( به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)
جوش شیرین و یا بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مربا خوری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ادویه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز یک عدد
قارچ سه عدد
روغن مقداری برای سرخ کردن

پیراشکی گوشت در فر
طرز تهیه خمیر پیراشکی:
برای درست کردن خمیر پیراشکی ابتدا فر را به روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماست را درون ظرف ریخته و به خوبی هم بزنید. تخم مرغ زده شده را به همراه جوش شیرین به ماست افزوده و هم بزنید. بعد گوشت و کره را به مخلوط ماست اضافه کنید سپس آرد الک شده را به صورت آرام آرام به مخلوط ماست ریخته و هم بزنیددقت کنید آرد را باید به اندازه ای به ماست اضافه کنید که خمیر پیراشکی بدست آمده به دست های شما نچسبد سپس خمیر پیراشکی را ورز دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درجای مناسب قرار دهید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت:
برای درست کردن مواد میانی پیراشکی گوشت پیاز را ریز کنید سپس پیاز را درون تابه ای مناسب ریخته و تفت دهید سیر رنده شده را به پیاز افزوده و سیر را هم تفت دهید.گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیر و پیاز بیافزایید.بعد از اینکه گوشت تفت خورد ادویه و نمک را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و بعد قارچ خرد شده را به مخلوط گوشتی پیراشکی افزوده و تفت دهید سپس رب را به مواد میانی پیراشکی اضافه کنید و هم بزنید و مقداری آب به مواد افزوده تا مواد میانی پیراشکی به خوبی پخته شوند.
حالا تخم مرغ آبپز را به صورت درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب مواد میانی کشیده شد زیر شعله گاز را خاموش کنید و جعفری خرد شده و تخم مرغ رنده شده را به مخلوط مواد میانی بیافزایید.اکنون خمیر را با کمک وردنه روی سطحی صاف باز کنید و با کمک یک کاسه دایره هایی را از خمیر ببرید .
دایره ها را با کمک مواد میانی پر کنید و خمیر پیراشکی را فرم داده ببندید.با کمک چنگال روی لبه خمیر پیراشکی بزنید.کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید سپس پیراشکی ها را درون سینی فر بچینید و سینی فر را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا به خوبی پخته شوند و روی آن ها طلایی رنگ شود.
در صورت تمایل می توانید بعد از پختن پیراشکی ها ، آنها را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار داده و پیراشکی های خوشمزه را با سس و … به زیبایی تزیین کنید.
امیدوارم پیراشکی گوشت در فر را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview