طرز تهیه چلو ماهیچه مخصوص
چلو ماهیچه یکی از غذاهای لذیذ و محبوب است چلو ماهیچه را می توانید درمراسم و مهمانی ها درست کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذاهای اصلی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد ماهیچه گوسفند
۱ عدد هویج
۲ عدد ساقه کرفس
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپخوری روغنزیتون
به میزان لازم برگ بو
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
نوک قاشق چایخوری پودر رز ماری و تخم گشنیز
به میزان لازم نمک و فلفل قرمز

چلو ماهیچه
طرز تهیه چلو ماهیچه خوشمزه:
مهمترین مرحله آماده سازی ماهیچه، آمادهسازی و مرینیت گوشت است .به این منظور روغنزیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو را در مخلوطکن بریزید. بعد که همه مواد خوب مخلوط شدند، آنها روی ماهیچهها بریزید. مواد را روی ماهیچه خوب پخش کنید و ۳ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند. این مرحله خیلی مهم است.
بعد پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب تفت بدهید. هویج ها را به صورت حلقه ای خیلی نازک ببرید و با پیاز تفت بدهید. کرفس ها را هم نگینی خرد کنید و روی بقیه مواد بریزید.
سپس ماهیچه های مرینیت شده را از یخچال در بیاورید و درقابلمه بریزید و خوب روی حرارت کم تفت بدهید. حرارت خیلی مهم هست. اگر زیاد باشد ماهیچه ها می سوزند و طعم شان تلخ میشود.وقتی ماهیچه ها را تفت دادید، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و کمی تفت بدهید. بعد یک لیوان آب جوش روی ماهیچه بریزید ، حرارت را کم کنید و حدود ۳ ساعت بگذارید بپزد. بعد از ۳ ساعت هم ماهیچه ها که پخته شدند آنها را در ظرف سرو بریزید و با پلو این چلو ماهیچه لذیذ و خوشمزه را سرو کنید.
امیدوارم چلو ماهیچه مخصوص را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.