طرز تهیه چیزکیک ردولوت
چیزکیک ردولوت کیک دسری بسیار خوشمزه است که به دلیل ظاهر شیک و زیبایی که دارد برای پذیرایی از دوستان خاص شما بهترین گزینه می باشد و می توانید آن را برای وعده عصرانه نیز سرو کنید. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای چیزکیک ردولوت :
مواد لازم برای برای کراست :
- 150 گرم بیسکوییت اورئو یا هر بیسکوییت شکلاتی دیگر بدون کرم
- 60-65 گرم کره ذوب شده در مایکروویو (یکی دوبار 10 ثانیه ای کافی است)
مواد لازم برای برای فیلینگ :
- 10-12 گرم ورق ژلاتین
- 180 گرم شیر، خامه یا شیر نارگیل
- 60 گرم شکر یا عسل
- 850 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
- 100 گرم خامه ترش پرچرب یا ماست پرچرب (اصلا نباید آبکی باشه)(اختیاری)
- 30-40 گرم پودر کاکائو(می توانید از شکلات آب شده و سرد شده هم استفاده کنید)
- 1-2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل (اختیاری)
- حدود 8 قطره رنگ قرمز ژله ای

چیزکیک ردولوت
طرز تهیه چیزکیک ردولوت :
برای درست کردن چیزکیک ردولوت ابتدا کراست را درست می کنیم ، بیسکوییت را پودر کنید و کره ذوب شده را اضافه نموده و مخلوط کنید، .دیواره قالب یا رینگتون طلق بگذارید اگر قرار ندهید تمیز و خوب در نمی آید، زیرش هم کاغذ روغنی بگذارید، سپس کراست را داخل قالب فشار بدهید، مثلا با لیوان.بعد 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
ورق های ژلاتین را در آب سرده سرد بیاندازید تا نرم شوند، اگر از پودری استفاده می کنید، داخل 60 گرم آب حل کنید، ولی کیفیت چیزکیک وقتی از ورق ژلاتین استفاده می کنید، خیلی بیشتر است .شیر یا خامه را گرم کنید تا به نقطه جوش برسد، شکر را داخلش حل کنید،مخلوط نباید دماش بیشتر از 80 درجه شود،بعد ورق های ژلاتین را از آب در بیاورید و در دست تان فشار بدهید تا آب شان برود و به مخلوط اضافه نموده و خوب حل کنید.
در طرف دیگر پنیر را با همزن بزنید تا نرم شود، خامه ترش یا ماست را اضافه کرده و بزنید، اگه ماست تان خیلی آبکی هست ، 50-70 گرم بزنین فقط.بعد پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید، زیاد نباید رنگ شکلاتی بگیرد چون رنگ قرمزش خوشگل نمی شود.بعد وانیل را اضافه نمایید . حالا مخلوط شیر یا خامه را که ولرم است را اضافه کرده و مدام با همزن بزنید، بعد رنگ را اضافه کنید.
بعد فیلینگ را داخل کراست بریزید و یکنواخت کنید و چند تا بیسکوییت اورئو بشکنید و داخلش فرو کنید، بعد 3 ساعت در یخچال بگذارید، حتی می توانید 1ونیم ساعت فریزر بگذارید.
با خامه فرم گرفته و … تزیین کنید
نکته :
این مواد لازم برای کراست در قالب 16 سانتیمتری، کراست نیم سانتیمتر می شود و برای قالب 18 سانتیمتری نازکتر می گردد.
امیدوارم چیزکیک ردولوت را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.