طرز تهیه چیز کیک طبقه ای
چیز کیک طبقه ای کیکی بسیار خوشمزه هست و برای مهمانی ها و تولد مناسب است .چیز کیک ها انواع مختلفی دارند که این چیز کیک بهترین آنهاست .کیک استفاده شده در این چیز کیک از کیک های پایه می باشد و براحتی درست می شود. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای چیز کیک طبقه ای :
مواد لازم برای کیک :
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- آب جوش نصف پیمانه
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
مواد پنیری :
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر قند نصف پیمانه
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
- شیر نصف پیمانه
- پودر نسکافه در صورت تمایل ۱ قاشق مربا خوری

چیز کیک طبقه ای
طرز تهیه چیز کیک طبقه ای :
برای درست کردن کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم، بعد سفیده را با همزن می زنیم و به مرور نصفی از شکر را کم کم اضافه می نماییم تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد، بعد زرده و وانیل و بقیه شکر را هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشود، سپس پودر کاکائو را داخل روغن حل می کنیم و به مواد اضافه می نماییم، آب جوش هم اضافه نموده و سریع هم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر را چند بار الک نموده و به مواد اضافه کرده و هم می زنیم، سفیده هم در چند مرحله اضافه نموده و با لیسک هم می زنیم در حد مخلوط شدن کافی می باشد . بعد قالب را چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ روغنی بیاندازید، مواد کیک را داخل قالب ریخته ، داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم حدود نیم ساعت( این زمان تقریبی برای فرهای مختلف هست ) کیک که پخت می گذاریم کاملا خنک بشود و بعد برش می زنیم دو یا سه قسمت بستگی به پف کیک دارد و کنار می گذاریم تا مواد پنیری را آماده کنیم.
برای درست کردن مواد پنیری اول پودر ژلاتین را روی شیر می پاشیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا شفاف بشود . بعد پنیر را کمی با همزن می زنیم تا باز بشود، خامه و پودر قند را اضافه نموده و هم می زنیم تا کرم یکدستی داشته باشیم . سپس ژلاتین خنک شده و پودر نسکافه هم اضافه می کنیم و هم می زنیم، غلظت مایع پنیری باید مثل ماست هم زده باشد. برای این مدل چیز کیک، قالب کمربندی را می آوریم یک لایه کیک می گذاریم و بعد مواد پنیری رویش می ریزیم دوباره یک لایه کیک و به همین ترتیب می توانید دو یا سه لایه داشته باشید . بعد حدود دو سه ساعت داخل یخچال می گذاریم .پس از این زمان با چاقو دور تا دور چیز کیک را جدا نموده و از قالب خارج کنید.
نکته:
منظور از پیمانه لیوان دسته دار هست .
می توانید از ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم استفاده کنید که در این صورت پودر قند را حذف کنید .
سایز قالب بین ۱۵ تا ۱۸ سانت باشد.
امیدوارم چیز کیک طبقه ای را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.