طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی
ژله فرفره ای یا رولتی از ژله های شیک مجلسی خوشمزه هست و براحتی آماده می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع ژله ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این ژله می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم :
بستنی وانیلی نصف لیوان
پودر ژله (در رنگهای مختلف) 1بسته

ژله فرفره ای یا رولتی
طرز تهیه:
برای درست کردن این ژله ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش قاطی کنید و خوب هم بزنید.ژله حل شده را داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری قرار دهید طوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمانده باشد و ژله کاملا یکدست بشود.
کمی صبر کنید تا ژله کمی سرد شود(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه افتاد و فقط داغ شد کافی هست).
اکنون بستنی را اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی را بیرون بگذارید تا آب شود. مستقیم از فریزر خارج کنید و داخل ژله بگذارید.آرام بستنی را با ژله قاطی کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکند. زیاد هم هم نزنید که کف رویش از بین میرود و ژله تان دو رنگ نمیشود.ظرف تفلون نچسبی را انتخاب کنید و رویش سلفون بکشید. حالا ژله را بریزید داخلش و برای 45 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.حالا نوارهای دو سانتی از ژله ببرید.آرام شروع به رول کردنش کنید و در یخچال بگذارید.
یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببندد.
نکته:
این ژله بسیار راحت تهیه درست میشودو خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری دارد.
به جای بستنی وانیلی میشود از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
امیدوارم ژله فرفره ای یا رولتی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.