ژله پاپیون ژله ای بسیار خوشمزه و مجلسی هست.
دستهها
- آشپزی با مایکروویو (8)
- آشپزی شب یلدا (189)
- آشپزی ماه رمضان (284)
- آموزش تصویری آشپزی (2)
- آموزش ویدئویی آشپزی (78)
- اسنک و تست (69)
- انواع آبگوشت (8)
- انواع آش و حلیم وسوپ (75)
- انواع املت (16)
- انواع پتاژ (2)
- انواع پلو (79)
- انواع پیتزا (41)
- انواع تنقلات (2)
- انواع خمیر (89)
- انواع خوراک (44)
- انواع خورشت (53)
- انواع دسر (642)
- انواع دلمه (23)
- انواع دمنوش (16)
- انواع رولت (86)
- انواع ژله (133)
- انواع ساندویچ (33)
- انواع شیرینی (557)
- انواع شیرینی تر (29)
- انواع شیرینی خشک (327)
- انواع کباب (57)
- انواع کتلت و شامی (41)
- انواع کرم (76)
- انواع کلوچه (18)
- انواع کوفته (39)
- انواع کوکو (64)
- انواع کیک (505)
- انواع ماکارونی (47)
- انواع مربا (25)
- انواع مربا و مارمالاد (22)
- انواع نان (166)
- انواع نوشیدنی (87)
- بستنی و کیک بستنی (25)
- بیسکویت (53)
- پای و تارت (98)
- پیتزا و خمیر پیتزا (32)
- ترشی و سالاد (50)
- حلوا و فرنی وپودینگ (145)
- دستهبندی نشده (17)
- رولت شیرینی (32)
- رولت غذایی (74)
- سالاد و اردور (117)
- ساندویچ و برگر (13)
- سس و چاشنی و ادویه (29)
- سوفله و کنسومه (22)
- شکلات (33)
- طرزتهیه کیک (466)
- غذا های اصلی (828)
- غذاهای مکمل (291)
- غذاهای نذری (7)
- غذای اسپانیایی (2)
- غذای امریکایی (1)
- غذای اوکراینی (1)
- غذای ایتالیایی (17)
- غذای ایرلندی (1)
- غذای ترکی (50)
- غذای چینی (2)
- غذای دریایی (35)
- غذای روسی (5)
- غذای فرانسوی (14)
- غذای فصلی (17)
- غذای گیاهی (62)
- غذای لبنانی (2)
- غذای محلی (15)
- غذای مکزیکی (5)
- غذای ملل (105)
- غذای یونانی (2)
- کریسمس (42)
- کیک غذایی (28)
- ماکارونی-پاستا-لازانیا (64)
- نکات مهم آشپزی (2)
- نوروز (195)
- نوشیدنی سرد (48)
- نوشیدنی گرم (37)
- ولنتاین (29)
برچسبها
آشپزی شب یلدا آشپزی ماه رمضان آموزش ویدئویی آشپزی اسنک و تست انواع آش و حلیم و سوپ انواع خمیر انواع خوراک انواع خورشت انواع دسر انواع رولت انواع شیرینی انواع شیرینی خشک انواع ماکارونی انواع نان انواع نوشیدنی انواع پلو انواع پیتزا انواع ژله انواع کباب انواع کتلت و شامی انواع کرم انواع کوفته انواع کوکو انواع کیک بیسکویت حلوا و فرنی و پودینگ حلوا و فرنی وپودینگ رولت غذایی سالاد و اردور شکلات طرزتهیه کیک طرز تهیه کیک غذا های اصلی غذاهای اصلی غذاهای مکمل غذای ترکی غذای دریایی غذای ملل غذای گیاهی ماکارونی-پاستا-لازانیا نوروز نوشیدنی سرد پای و تارت پیتزا و خمیر پیتزا کریسمس
2 Comments
میرزائی
سلام من شبیه این قالب (ژله پاپیون )شما دارم هرکار کردم رنگها قاطی میشه. میشه لطفا بگین شما چطوری درست کردین که اینقدر خوب دراومده؟
خانم سوسن ملکی
سلام همه ژله های رنگی رو بکدفعه نریزین هر قسمت ( مثلا گلبرگ ها ) از ژله رنگی بریزین و بزارین یخچال یکم خودش رو گرفت ژله قسمت دیگه (مثلا پاپیون )رو بریزید و دوباره یخچال بزارید البته زیاد سفت نزارید بشه حالت چسبناک بشه کافیه همه قسمت ها را به همین طریق پر کنید . بعد که همه قسمت ها پر شد و بسته شدند یکم . ژله آخری رو روی همه اونها بریزین.