طرز تهیه کاسه شیرینی
کاسه شیرینی از شیرینی های مجلسی بسیار خوشمزه هست که با طعم های مختلف می توانید درست کنید و برای سرو دسرهای خامه ای استفاده کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
خامه فرم گرفته (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) 400 گرم
پودر قند 85گرم
آرد 250 گرم
کره125 گرم
میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه

کاسه شیرینی
طرز تهیه:
برای درست کردن این کاسه های خوشمزه ی شیک ابتدا کره و پودر قند را با میکسر مخلوط کرده و تخم مرغ را افزوده و هم میزنیم،سپس 2/3آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم،درپایان 1/3 آرد را اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم بعدخمیر را باز میکنیم به 2mm و سپس به شکل دایره قالب میزنیم.سپسخمیر را در روى ظرف کیک یزدى می گزاریم و در فر 180درجه گرم براى 15-20 دقیقه میپزیم.
بعدخامه را در کاسه هاى خنک شده ریخته و با میوه تزیین میکنیم،
نکته:
از این کاسه ها برای خوراک هم میتوانید استفاده کنید و با سوسیس بندری یا مواد پیتزا یا مواد دلخواه پرکنید. حتی حلیم بادمجان میتوانید داخلش بریزید و برای پیش غذا استفاده کنید.
امیدوارم کاسه شیرینی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.