طرز تهیه کاپ کیک آتشفشان
کاپ کیک آتشفشان از کاپ کیکی های مجلسی با طعمی عالیست که براحتی آماده می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک آتشفشان:
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1.5لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2-3 لیوان آرد
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
1پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3-4 قاشق مرباخوری پودر کاکائو

کاپ کیک آتشفشان
طرز تهیه کاپ کیک آتشفشان :
برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید و تا وقتی که کف کند با همزن برقی هم بزنیدبعد شیر و روغن مایع را اضافه نمایید و دوباره هم بزنید. بجز پودر کاکائو ، آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با الک کردن اضافه نمایید و دوباره با همزن برقی هم بزنید.سپس از مایه کیک به اندازه یک استکان داخل دو کاسه جدا بریزید داخل یکی از کاسه ها 1 قاشق مربا خوری و داخل کاسه دیگر 2_3 قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه نمایید و هم بزنید یکی کم رنگ و دیگری پر رنگ خواهد بود. بعد هر کدام را داخل یک قیف جداگانه بریزید.حالا داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بگذارید. داخل کپسول ها را با مایه کیک ساده به اندازه ای که یک بند انگشت سر خالی بماند پر نمایید. بعد کمی از مایه کیک کاکائویی کم رنگ در وسط مایه کیک ساده بریزید. نوک قیف مایه کیک پر رنگ را خیلی کم ببرید و دور مایه کیک کم رنگ دایره ای بریزید . بعد قالب را داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانی که کیک ها پف نماید و کمی سرخ گردد بپزید. آن را با خلال دندان تست کنید اگر پخته بود از فر بیرون آورید و بعد از خنک شدن سرو نمایید.
امیدوارم کاپ کیک آتشفشان را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از پ دیدن کردید متشکرم.