طرز تهیه کاپ کیک انجیر
کاپ کیک انجیر کیکی بسیار خوشمزه و جذاب است .تو این روزهای تابستانی که فصل انجیر هم هست ، کاپ کیک انجیر درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزان لذت ببرید. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کاپ کیک انجیر :
- 3 عدد تخم مرغ
- ½ فنجان شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل یا رنده پوست لیمو
- ½ پیمانه روغن یا ۶۰ گرم کره
- نصف استکان آب
- شیر ½ فنجان
- نارگیل 4 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- 4-5 عدد انجیر تازه
- 2-2.5 فنجان آرد
- ماست نصف پیمانه

کاپ کیک انجیر
طرز تهیه کاپ کیک انجیر:
برای درست کردن کاپ کیک انجیر ابتدا تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را به خوبی با همزن بزنید. بعد شیر ، روغن را اضافه نموده و مجددا مخلوط نمایید. سپس ماست و نارگیل را اضافه نمایید.بعد آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط نموده الک کنید و به مواد اضافه کنید هم بزنید تا یک مواد یکدست حاصل گردد.
بعدخمیر را درون قالب های کاپ کیک بریزید دو سوم قالب را پر نمایید و انجیرهایی که برش زده اید را روی مواد قرار داده و در فر از قبل گرم شده 180 درجه ای برای حدود 25 دقیقه بپزید. اگر وقتی با خلال دندان تست نمودید ، نمی چسبید ، کیک را از فر خارج کنید .
نکته :
می توانید روی کیک را با پودر قند یا پودر پسته تزیین نمایید و سرو کنید.
امیدوارم کاپ کیک انجیر را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview