طرز تهیه کرم کاستارد خانگی
کرم کاستارد کرمی خیلی پر کاربرد و خوشمزه هست. این کرم را برای هر شیرینی و تارت و حتی دونات استفاده نمایید از خوردن این کرم خیلی خوشمزه سیر نمی شوید و طرز تهیه آن هم خیلی آسان است. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کرم ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کرم می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم طرز تهیه کرم کاستارد :
۳ عدد زرده تخم مرغ
۲۴ گرم آرد شیرینی پزی
۶۰ گرم شکر
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شیر ۳۰۰ گرم

کرم کاستارد
طرز تهیه کرم کاستارد خانگی :
برای درست کردن کرم کاستارد ابتدا شیر را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ بشود و جوش بیاید .سپس داخل کاسه ای تمیز زرده تخم مرغ و وانیل و شکر را خوب همزده در حد ۳ دقیقه(فرقی ندارد همزن برقی اگر راحت هستید استفاده کنید)حالا آرد را روی مواد الک کرده و دوباره هم بزنید تا یکدست بشود پس از ۲ دقیقه فورا شیر داغ را از روی حرارت برداشته به مواد کم کم اضافه نمایید و تند تند هم بزنید اگر وقفه ایجاد بشود برای همزدن چون شیر داغ هست زرده تخم مرغ ها می پزد و سفت می شود پس بلافاصله که شیر داغ را به مواد اضافه می کنید باید سرعت عمل داشته باشید و سریع هم بزنید (شیر هم طی ۳ مرحله اضافه نمایید )بعد روی شعله گاز با حرارت ملایم دائم هم بزنید با کفگیر که ته نگیرد و کم کم مواد ما سفت می شود . زمانی که به غلظت مناسب یعنی از فرنی غلیظ تر شد و وقتی از کرم با قاشق برداشتید از قاشق به راحتی جدا نشد یعنی کرم ما آماده شده است .این پروسه حدود ۶ دقیقه با شعله کم طول می کشد.
حالا روی کرم را با کیسه فریزر تمیز بپوشانید (روی قابلمه نه روی کرم را نایلون بکشید تا هم خشک نشود و هم گرم بماند هم برای داخل تارت و دونات و شیرینی هاتان می توانید آنرا استفاده کنید. این کرم پس از سرد شدن سفت می شود.
امیدوارم کرم کاستارد را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.