طرز تهیه کوپ بادمجان یک غذای مدرن با بادمجان
کوپ بادمجان یک غذایی بسیار مجلسی و شیک هست که علاوه بر خوشمزه بودن براحتی در منزل می توانید درست کنید و بعنوان پیش غذا سرو کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذاهای مکمل ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کوپ بادمجان :
بادمجان دلمه ای :یک عدد
اسفناج :پنج برگ متوسط
فلفل دلمه ای رنگی خردشده :سه قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی نگینی خردشده :یک عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
برگ جعفری :برای تزئین

کوپ بادمجان
طرز تهیه کوپ بادمجان:
برای درست کردن این غذا ابتدا بادمجان ها را بشویید و به شکل ورقه ای برش بزنید.(از بادمجان های بزرگ و گرد استفاده کنید)تابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و برش های بادمجان را با مکمی روغن سرخ کنید.برگ های اسفناج را آب پز کرده و با کمک چنگال آن را له نمایید.در تابه دیگر مقداری روغن بریزید و گوجه و فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید ، درآخر کمی نمک و فلفل بریزید و بعد از پخته شدن از روی حرارت بردارید.
در ظرف مورد نظر برشی از بادمجان سرخ شده را بگذارید و روی آن کمی از مخلوط گوجه و فلفل دلمه ای بریزید.برش بعدی بادمجان را روی آن قررا داده و کمی اسفناج پخته شده روی آن ریخته و تا آخرین لایه بادمجان این مراحل را ادامه دهید.
در آخر با برگ های جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.
نکته:
می توانید کوپ بادمجان را در وعده شام و پیش غذا سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد لازم و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب می باشد .
امیدوارم کوپ بادمجان را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.