طرز تهیه کیک آلمانی
کیک آلمانی کیکی بسیار خوشمزه و با طرز تهیه ی آسان است. این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزان و مناسبی می باشد . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک آلمانی :
- تخم مرغ : ۵ عدد
- شکر : ۳۰۰ گرم
- آرد : ۳۰۰ گرم
- آرد برنج : ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر : ۱/۲قاشق سوپخوری
- وانیل : ۱/۴قاشق چایخوری
- شیر سرد : ۱ لیوان
کیک آلمانی
طرز تهیه کیک آلمانی :
برای درست کردن کیک آلمانی ابتدا شربت ۱و ۱/۲قاشق سوپخوری( برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه آب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در آب حل بشوده و کم کم شربت قوام بیاید و رنگ کاراملی به خودش بگیرد.
حتما اجازه بدهید شربت کمی سرد بشود .
می توانید بجای شربت از عسل استفاده نمایید که ممکن هست کمی رنگ کیک راتیره تر کند.
بعد زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.سفیده را حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن رویش بماند و کم کم یک سوم از شکر را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
زرده را بهمراه وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشود در حین اینکار شربت را به آن اضافه نمایید و در آخر نصف مقدار شیر سرد را به آنها افزوده مخلوط کنید.
سپس آردها را مخلوط و با بیکینگ پودر سه بار الک نمایید. بعد سفیده زده شده و آردها را به تناوب به زرده ها اضافه نمایید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید .حتما با لیسک بصورت دورانی هم بزنید این مرحله خیلی حساس هست . نباید آرد داخل مواد گلوله گلوله بشود.
نصف دیگر شیر سرد را هم با مواد مخلوط کنید و بازهم با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشود.
بعد مواد کیک را در قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید .سپس در فر از پیش گرم شده در دمای ۱۸۵ درجه بمدت تقریبی ۵۵ دقیقه قرار دهید . در آخر پخت با خلال چوبی امتحان کنید اگر نپخته بود حدود ۱۰ دقیقه دیگر به آن زمان بدهید.
نکته :
این کیک بافت پوک و نرمی دارد و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه می تونید خامه کشی نمایید چون کمی مثل کیک های شیفون هست ته مزه آرد برنج دارد که خیلی خوش بو و خوشمزه می شود البته اگر آرد برنج ایرانی و مطمئنید تویش بریزید.
حتما قالب کیک تان دیواره اش از ۷ سانت بیشتر باشد چون این کیک پف زیادی می کند و ممکن است از قالب سر ریز بشود.
امیدوارم کیک آلمانی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.