طرز تهیه کیک بیسکویت پودینگی دسر خوشمزه و مجلسی
کیک بیسکویت پودینگی دسری لایه ای و شیک و خوشمزه است که تهیه اون بسیار راحت می باشد و به فر نیازی ندارد. کیک بیسکویت و پودینگ را لایه لایه رو هم قرار می دهیم و با سس شکلاتی می پوشانیم . برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این دسر می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک بیسکویت پودینگی :
- 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
- 1 لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
- 4 قاشق غذا خوری آرد
- از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
- 1 قاشق غذا خوری کره
مواد لازم برای سس شکلاتی :
- 1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
- 1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)

کیک بیسکویت پودینگی
طرز تهیه کیک بیسکویت پودینگی :
برای درست نمودن سس شکلاتی ابتدا خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم نمایید که نجوشد.بعد خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را درون خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات ذوب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای تهیه کیک اول پودینگ را آماده کنید. پس نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید.دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق قرار دهید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا زمانیکه بجوشد و بپزد.
بعد از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بیسکویت ها را داخل سینی بچینید و کمی از پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.مجددا بیسکویت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکویت بچینید.
بعد سس شکلاتی آماده شده را روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز درون یخچال نگه دارید.
امیدوارم کیک بیسکویت پودینگی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.